Trei regate vinde 1 milion de copii într-o săptămână

0
65

Creative

Assembly noua strategie de joc Total War: Trei Regate este oprit la un început fierbinte.

Jocul a vândut mai mult de 1 milion de exemplare în prima sa săptămână pentru a deveni cel mai rapid joc de strategie cel mai rapid vândut vreodată. Jocul este actualul joc de strategie nr. 1 pe Steam în termeni de jucători concurenți, cu mai mult de 160.000 de jucători de vârf simultani.

Directorul Adjunct al Creative Assembly, Rob Bartholomew, a declarat într-o declarație că răspunsul la Trei Regate „a depășit toate așteptările” „Vrem să vedem o mulțime de” cel mai bun total de război vreodată „comentarii acolo.

Suntem

foarte mândri”, a adăugat el.

Trei Regate este primul joc de război total stabilit în China; are loc în 190 CE. Jocul a fost inițial programat pentru lansare în martie, însă Adunarea Creativă a întârziat-o până în mai pentru a repara bug-uri, a adăuga poloneză și a vă asigura că localizarea a fost făcută corect.

Razboiul Total: Trei Regate a marcat jocul cu 8/10.

Total

„Aceasta

este cea mai ambițioasă că Total War a fost vreodată, din varietatea de moduri diferite în care vă puteți bucura de jocul în sfera de aplicare a poveștilor pe care le-au tricotat în jurul fiecare experiență juca unic personaj”, a spus recenzorul Ginny Woo.

„Trei Regate se simt ca evoluția legală a seriei, tragând de la rădăcinile sale în tactica militară istorică, pentru a veni cu un joc de strategie modern, atrăgător, care este întotdeauna o încântare, chiar și în momentele sale mai puțin bine lubrifiate”.

Total Război: Trei Regate