Uită-te mai întâi la Burst SMG în Fortnight Battle Royale

0
38

Actualizarea

conținutului v9.10 a adus o armă nouă în arsenalul Fortnite, Burst SMG. Să aruncăm o privire la statisticile armei și cum se joacă în joc.

Meta șocurile de șocuri sunt o întâlnire obișnuită în Fortnite, deoarece Epic continuă să adauge și să elimine armele din joc.

Cel mai recent vine sub forma armei Burst SMG! SMG Burst vine în trei rarități: Frecvente, Mai puțin frecvente și Rare.

Similar

în rolul său în SMG suprimat boltit, această înlocuire are statistici ușor diferite, împreună cu un stil de ardere complet diferit. * Citește mai mult: FaZe H1ghSky1, despre care se spune că este minore, nu îndeplinește cerințele de vârstă pentru Cupa Mondială Fortnite Vom analiza statisticile noii arme alături de statisticile SMG-ului suprimat pentru comparație.

După cum puteți vedea, Burst-ul are o daună mai mică pe secundă decât SMG-ul suprimat datorită întârzierii sale de ardere. În plus, gloanțele din fiecare izbucnire ies la iveală mai lent decât intervalul suprimat. În plus, Burstul conține și 24 de gloanțe pe fiecare magazie.

Timpurile de reîncărcare sunt și mai lungi. * Disponibil în variante obișnuite, rare și rare. * Poate fi gasit de la frigele de podea, cuferele si automatele.

SMG

Videoclipurile

de mai jos vă arată cât de mult pot dauna structurii SMG Burst.

Este cu siguranță un autobuz extraordinar, dar nu are aceeași putere de ședere ca SMG suprimată. SMG-ul Burst are caracteristica unică de a nu avea falloff daune împotriva construi.

Burstul joacă destul de diferit decât SMG-ul suprimat.

Nu

puteți să-l utilizați pentru a pulveriza prin construi, deoarece timpul de reîncărcare și întârzierea de spargere sunt prea mari.

Cu aceasta a spus că arma este o armă puternică de apropiere, cu daune excelente. 43 Headshot-uri de distrugere a greșelilor vă pot câștiga, dar va trebui să fiți atenți la cele mai multe puști.

Pentru o privire mai bună asupra modului în care arma joacă, iată un mic fragment de gamplay dintr-un meci Team Rumble.

Burst

Ultimele

câteva secunde ale videoclipului au un gameplay Scar AR, pe măsură ce am fugit din muniție pentru Burst SMG. Simțiți-vă libertatea de a evalua calitatea gameplay-ului nostru în comentarii.

Izbucnideteriora