ViCi Gaming și Geniții răi asigură paranteze superioare la ESL One Birmingham 2019

0
53

Până

la sfârșitul celei de-a doua zi a etapei de grup ESL One Birmingham 2019, atât Gaming ViCi, cât și Genius Evil au asigurat deja o plasare superioară. Mai există încă o zi de grupuri, dar atât ViCi Gaming, cât și Geniuses Evil au câștigat deja suficiente puncte pentru a asigura plasamentele superioare pentru playoff.

Ambele echipe au încă o serie de mai multe pentru a juca, dar pentru ele rezultatele nu contează. Evil Geniuses a parcurs până acum etapa de grup unde a fost neînvinsă cu un record de 8: 0.

Nu sa schimbat prea mult pentru grupul A între sfârșitul primului și sfârșitul celei de-a doua zile a grupurilor.

OG,

care a fost în prima zi de 1, a alunecat în al doilea rând după ce le-a legat seria împotriva TNC și ViCi Gaming a trecut prin ele 2: 0.

Ei stau într-o cravată în patru direcții ca de acum cu un record de 4: 4.

Grupul continuă să arate cât de egal a fost adversarul.

Evil

Doar

dacă tu ești Amer „Miracle” – Al-Barkawi pe Team Liquid, care poate să-i scoată pe toți cinci adversari pe cont propriu.

Din păcate, pentru Forward Gaming, ei stau încă în ultimul loc.

Astăzi va fi o luptă extrem de provocatoare pentru ca echipa să rămână în discuție. În afară de Evil Geniuses călătoria perfectă prin etapa de grup până acum, Grupul B a avut unele dezorientări și răsturnări, făcând pentru unele rezultate interesante.

Alianța

care a fost în ultimul loc fără o singură zi de victorie, sa întors și a adus absolut titlul chinez PSG. LGD într-o maturare 2: 0. În timp ce echipa suedeză nu a reușit să se mute din rândurile de jos, cu siguranță le-a dat impuls și le dă șansa să rămână în joc astăzi.

Acțiunea se reia astăzi la ora 13:00 CEST cu ultima serie din fiecare grup și apoi se îndreaptă spre cele două serii superioare ale play-off-urilor. * Meciurile etapei de grup vor fi jucate în perioada 28 mai – 30 mai * Două grupe de șase echipe * Cele două echipe de top din fiecare grupă vor fi însămânțate în semifinalele Superior Bracket * 3 și 4 vor juca în brațul inferior * 5 și 6 vor fi eliminate Douăsprezece echipe vor fi la îndemână în Birmingham pentru a lupta pentru o parte din fondul de premiere de 300.000 $ între 28 mai – 2 iunie 2019.

Opt echipe vor fi invitate direct și patru echipe vor fi calificate din NA, SEA, China și UE.

Genii maleficeCTNEchipa de lichidRedirecționarea jocurilorAlianţăPSG.LGD