A doua schimbare a listei pentru J.storm în această lună

0
53

În

doar trei săptămâni, J. Storm a făcut oa doua schimbare în gama lor, mutându-l pe Bryle și March în stare inactivă și adăugând DeMoN și Nine la gama.

Echipa nord-americană, J. Storm, continuă să caute rețeta de succes, pe măsură ce face o altă schimbare de listă într-o mișcare presată înainte de abordarea calificărilor TI9.

Acum trei săptămâni, Romanul „Resolut1on” Fominok s-a alăturat echipei, iar echipa sa despărțit de Lee ‘FoREv‘ Sang-don, lăsându-l pe David Moo Hull pe poziția vacantă și recrutând Resoluton pentru a-și îndeplini rolul.

A

fost nevoie doar de o scurtă perioadă de timp pentru ca organizația să decidă că aceasta încă nu era forma lor finală și să facă o altă schimbare.

Acum, Park ‘March’ Tae-won și Jonathan ‘Bryle‘ De Guia sunt mutate în stare inactivă, în timp ce antrenorul și veteranul pensionar Jimmy ‘Demon‘ Ho se mută la statutul activ și Leon „Nine” Kirilin din Germania, Secretul este recrutat pe bază de încercare.

Echipa se află în prezent în pragul invitației TI9, presupunând locul 13.

J.Storm

Cu

toate acestea, prin faptul că nu se califică pentru Minor sau Major, nu vor câștiga puncte suplimentare și vor fi penalizați și pentru ultima schimbare a listei.

Cel mai bun lucru pe care ei îl pot spera acum este un invitat la calificările închise la NA și apoi să-și închidă locul probabil poate ca regiunea să participe la TI9.

Echipa a jucat împreună în WePlay!

Seria

Tug of War ieri, învingând echipa mexicană, Team Xolotl 2: 1.

Ei au avansat acum să se joace împotriva registrului revigorat al beastcoast-ului în seara asta.

Resolut1on
J.StormmugetMartieNouăEchipa XolotlFrică