Acest concept oferă detalii și mai multe statistici după o Victory Royale

0
133

Obținerea

unui W în Fortnight Battle Royale este unul dintre motivele principale pe care le jucăm cu toții.

Dar, de obicei, obțineți câștigul, vă simțiți mai bine pe ecranul de încărcare și până când vă retrageți, sunteți deja concentrat asupra jocului următor.

Acest concept se extinde la victoria după o victorie, arătând câteva dintre cele mai bune momente ale tale din rundă, mai multe statistici și vă permit să sari direct într-un joc nou.

Creat

de easkate, conceptul este un redesign curat care ar fi un plus misto la Fortnite.

Deși există multe concepte minunate postate tot timpul, easkate’s sunt mai mult decât piei, dar îmbunătățiri reale ale UI pentru modul în care jocul arată de fapt. * Citește mai mult: Cum să vizionați vineri Fortnite de la KEEMSTAR Au făcut, de asemenea, concepte similare pentru echipa Rumble unde au îmbunătățit ecranul Victory Royale special pentru acel mod: Înainte de aceasta, au creat un concept care să permită jucătorilor să voteze un LTM din pagina de pornire.

Ei par să aibă un ochi bun pentru stilul lui Epic atunci când vine vorba de modele de genul asta.

post

Am

spus ca vreau doar sa subliniez cateva concepte postate in ultima luna, dar se pare ca au avut 12 posturi care au intrat pe prima pagina a / r / FortniteBR in doar ultimele 30 de zile.

Nu știu care este înregistrarea, dar asta trebuie să fie aproape. * Citeste mai mult: NICKMERCS se alatura FaZe Clan ca drama Fortnite Streaming continua Check out feed-ul lor post și veți vedea cu siguranță unele desene pe care le recunoașteți.

Următorul pas este să le obțineți un interviu de angajare cu Epic, astfel încât aceștia să poată începe să transforme unele din aceste îmbunătățiri ale UI-ului în realitate.

postați feedul