Borderlands 3 Studio Exec frunze pentru „Dream Job” la Nintendo

0
88

[Actualizare:

John Vignocchi a dezvăluit acum unde a condus post-Gearbox.

Pe Twitter, el a dezvăluit că lucrează acum la Nintendo.

Potrivit paginii sale LinkedIn, Vignocchi lucrează la Nintendo pe relațiile editorilor și dezvoltatorilor de la terți.

Un

tweet ulterior explică: „Voi conduce dezvoltatorii și relațiile editorilor pentru America de Nord, astfel încât Nintendo va putea continua să aducă conținut uimitor tuturor fanilor.

Am de gând să ajut să continuăm tradiția construirii amintirilor prin Nintendo, care vor dura o viață întreagă. Înainte de lansarea Borderlands 3 în septembrie, șeful editurii Gearbox John Vignocchi se îndreaptă. Veteranul industriei jocurilor a anunțat pe Twitter că a lăsat cutia de viteze pentru „munca de vis” în altă parte.

„Lăsând compania a fost una dintre cele mai grele decizii pe care am avut de făcut și nu aș fi făcut-o dacă nu ar fi fost dragostea și sprijinul tuturor celor de acolo”, a spus Vignocchi pe Twitter.

his

„Ei

mi-au înțeles și m-au încurajat să iau acest rol, deoarece este cu adevărat un concert o dată în viață.” Vignocchi a spus că a lucrat mult timp la Gearbox, unde a fost producător executiv pentru Gearbox Publishing timp de aproximativ un an.

El a lăudat special fondatorul casetei de viteze Randy Pitchford și șeful editării lui Steve Gibson, spunând că ambii știu „cum să scoți în evidență pasiunea și excelența tuturor uimitorilor [dezvoltatori] care lucrează acolo”. Vignocchi nu a spus unde merge după cutia de viteze, dar a observat că se află într-un „drum de călătorie”, ceea ce sugerează că noul loc de muncă nu este aproape de Gearbox, care se află în Frisco, Texas.

Vignocchi sa alăturat Gearbox în octombrie 2018, după o lungă ședere la Disney, unde a supravegheat Disney Infinity și alte produse și proiecte.

El

a petrecut mai puțin de un an la Cutia de viteze înainte de a pleca.

Pitchford ia spus la revedere pe Vignocchi într-un post al lui pe Twitter, în care îl dorea pe Vignocchi bine în noua sa slujbă. Următorul joc al lui Gearbox este Borderlands 3, care se va desfășura în septembrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Compania a făcut recent titluri nu întotdeauna pentru Borderlands 3, ci controverse în spatele scenei care implică Pitchford și foști angajați.

Borderlands
pagina lui LinkedInFrontierele 3Cutie de viteze