Divinitatea Studiul original al păcatului pare să-i tachineze pe Baldur’s Gate 3

0
64

Larian

Studios, dezvoltatorul din spatele Divinității: Păcatul original și Păcatul original 2, a renunțat la ceea ce pare a fi un teaser pentru o nouă poartă a lui Baldur.

Site-ul oficial a fost actualizat cu un logo „III”, deși inscripția stilizată nu este suficient de unică pentru a fi identificată în mod necesar ca aparținând Poarta lui Baldur.

Așa cum au subliniat și unii utilizatori Twitter, savuroase, metadatele se referă la imagine ca fiind „BaldursGate_logo_III_returnat”. Este posibil ca acest lucru să nu fie văzut și este o glumă în interior, dar ar putea însemna și că studioul aduce înapoi poarta lui Baldur.

Momentul

acestei șovăieli ar putea sugera că studioul pregătește o dezvăluire la E3 2019.

Seria a fost relativ liniștită recent.

Un port Enhanced Edition al originalului Baldur’s Gate a fost lansat în 2013, iar o nouă expansiune a fost lansată în 2016, în cadrul Atari și al editorului canadian Beamdog.

Divinity:

Ultimul

joc numit Baldur’s Gate lansat în 2000, dezvoltat de BioWare.

Jocurile divinității au câștigat recunoașterea critică a propriilor lor. revizuirea originalului Sin 2 ia acordat o notă de 10/10, ceea ce ar face studioul să se potrivească perfect pentru revigorarea seriei clasice.

„Din fermele singuratice, prin bătălii înfruntate cu zei în dimensiuni îndepărtate, Divinitatea: Original Sin II este unul dintre cele mai captivante jocuri de rol realizate vreodată în încarnările sale originale și definitive, cele din urmă dovedind că și cel mai complicat rol – jucătorii pot fi portați cu succes la consolele limitate de joc, „a scris Brett Todd.

„Această

lume fantastică concepută și emoționată de fantezie, însoțită de o luptă tactică strălucitoare, îl face una dintre cele mai frumoase jocuri din ultimii ani și rămâne un clasic instantaneu în panteonul celor mai buni RPG”.

Original
Divinitate: Păcatul originalsite-ul oficialUtilizatorii Twitter