Epic nu intenționează să separe bazele competitive și casual de pradă

0
73

O

soluție propusă de mulți oameni din comunitate pentru a ajuta la echilibrarea Fortnite Battle Royale a fost împușcată de jocurile Epic.

O grămadă de angajați Epic fac un „Întreabă-mă pe orice” pe forumul Reddit’s / r / FortniteCompetitive.

Acestea acoperă o varietate de subiecte trimise de membrii comunității competitive.

Prima

întrebare pe care au ales să o abordeze a fost de la / u / JorisR9 Voi luați în considerare un pisc de separat pentru Arena / competitiv?

Având același joc de bază de luptă royale jucat de jucători de toate nivelurile de calificare este sănătos pentru starea generală a jocului și menține competiția deschisă, abordabilă, atât pentru jucători, cât și pentru spectatori.

Ne propunem la un singur joc, dar ocazional facem excepții (cum ar fi Siphon), dar pragul nostru pentru jocul de bază ramificat este foarte mare.

variety

Depinde

de noi să găsim noi direcții de echilibru care să recompenseze jucătorii la fiecare nivel de calificare, fără a crea experiențe negative pentru diferite grupuri.

Chiar dacă Epic se concentrează pe competiții în care toți sunt bineveniți să joace în moduri familiare, vom continua să adăugăm instrumente care să permită jucătorilor să-și personalizeze experiența astfel încât să se potrivească preferințelor lor personale și modului în care ar dori cel mai mult să joace „. * Citește mai mult: Acest concept oferă detalii și statistici după o Victory Royale Acest răspuns nu oferă o tensiune de speranță pentru viitorul Fortnite competitiv. În timp ce cuvintele sunt bune, acțiunile Epic nu au corespuns scopului declarat.

„Depinde de noi să găsim noi direcții de echilibru care să răsplătească jucătorii la orice nivel de calificare, fără a crea experiențe negative pentru diferite grupuri”. Din păcate, aceștia au eșuat la această sarcină deoarece încearcă să mulțumească două grupuri foarte diferite, care joacă Fortnite din diferite motive.

Comunitatea

competitivă este frustrat în privința mobilității sporite prin intermediul vehiculelor precum The Baller și eliminarea pușcăi de pompare, în timp ce comunitatea casuală a pierdut o tonă de articole puternice care sunt distractive pentru utilizare deoarece distrug partea competitivă a jocului.

Dacă Epic ar fi arătat că pot echilibra ambele grupuri, acest răspuns ar fi bine, dar acest lucru nu a fost cazul în ultimele șase luni. * Citește mai mult: Cele mai bune răspunsuri ale lui CouRage de la cei 100 de hoți AMA În ceea ce privește confuzia față de un spectator, nu-mi pot imagina majoritatea oamenilor atât de înrădăcinați în Fortnite că se uită la evenimente concurențiale, ar fi brusc confuzi când anumite arme nu ar fi disponibile.

Ce crezi despre acest răspuns?

/u/JorisR9

Sunteți

de acord cu Epic sau nu?

varietate de subiecte postate/ U / JorisR9Jocuri