În cazul în care să Căutați O-N-F-I-R-E scrisori în Downtown Drop LTM

0
96

Sezonul

9 de la Fortnite este în plină desfășurare și, în plus față de provocările obișnuite săptămânale și utopice, Epic deține un mod Downtown Drop cu timp limitat, care vine cu propriul sortiment de sarcini pentru a completa și recompensa pentru deblocare.

Cele mai multe dintre acestea sunt destul de auto-explicative, dar una care va necesita un pic mai mult de lucru este de a căuta scrisori O-N-F-I-R-E. Acestea sunt împrăștiate în jurul hărții, deci dacă aveți nevoie de ajutor pentru a le găsi, suntem aici pentru a vă arăta unde să mergeți.

Downtown Drop LTM are loc pe harta proprie, care limitează foarte mult zona de care veți avea nevoie pentru a căuta scrisori.

Chiar

și așa, harta poate fi confuză pentru a naviga mulțumită tuturor rambleelor ​​și colțurilor pe care le prezintă, mai ales că sunteți în mod constant alunecând și alunecând pe măsură ce jucați modul, știind astfel exact unde să căutați scrisorile va atenua mult frustrarea a acestei provocări.

Puteți vedea unde fiecare dintre litere este localizată mai jos: * O: Alături de mașina roșie din colțul sud-est * I: În apropierea tunelului secret care duce la canale * R: În fața macaralei de la capătul hărții Odată ce ați găsit toate cele șase scrisori, provocarea va fi completă și veți câștiga o placă elegantă pentru problemele dvs.

Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor pentru găsirea scrisorilor, vă vom arăta exact unde se află fiecare în videoclipul din partea de sus a acestui ghid.

Season

Va

trebui să vă grăbiți dacă sperați să deblocați bordul din spate; Downtown Drop LTM este programat să se încheie la 3 iunie, oferindu-vă doar câteva zile pentru a termina această provocare. În timp ce majoritatea provocărilor Downtown Drop sunt destul de simple și ar trebui să fie destul de ușor pentru a completa cu puțină persistență, altul care vă poate face probleme este să-l găsiți pe Jonesy.

Există, de fapt, trei provocări separate de acest gen și vă pun în sarcină găsirea unei decupări a caracterului în diferite zone ale hărții.

Puteți vedea toate locațiile din videoclipul nostru.

Dincolo

de LTM Downtown Drop, provocările săptămânii 4 sunt, de asemenea, disponibile acum.

Acestea sunt, de asemenea, foarte simple, dar cel mai ciudat dintre ciorchine este să danseze în interiorul capului de tomate holografic, capul holografic Durrr Burger și capul de găluște.

Puteți găsi sfaturi pentru provocările anterioare în ghidul nostru complet pentru Fortney Season 9.

Fortnite
Sezonul 9găsiți Jonesyvizionare videoSăptămâna 4