Înainte de Răzbunătorii lui Marvel E3 2019 Reveal, Detaliile primului joc Leak

0
101

Se

știe foarte puțin despre jocul Marvel’s Avengers de la Square Enix, deși vom învăța totul despre joc în timpul E3 2019.

Editorul a confirmat că conferința de presă va găzdui dezvăluirea oficială a jocului și va fi, de asemenea, discutată mai departe într-un panou E3 Coliseum o zi mai târziu.

Datorită unei înscrieri greșite pe site-ul web E3 Coliseum, primele detalii reale despre ce să aștepte de la joc au scurs.

Așa

cum se întâmplă de obicei atunci când se întâmplă așa ceva, detaliile Avengerilor au fost eliminate acum de pe site, dar nu înainte de a fi văzute online.

Descrierea pentru Marvel’s Avengers Showcase a fost citită odată, conform PC Gamer, „îmbrățișați-vă puterile și vă alăturați membrilor cheie ai echipei de dezvoltare de la Crystal Dynamics și echipei de creație de la Marvel Games, vorbind exclusiv despre viitorii răzbunători ai lui Marvel. definind experiența jocului Avengers: o acțiune-aventură epică care combină povestirea cinematografică cu un joc continuu și un joc cooperativ.Moderat de Andrea Rene, asamblează în echipe până la patru jucători, abilități extraordinare de master, personalizați eroii dvs. pentru a se potrivi stilului dvs. de joc, și să combină puterile pentru a apăra o lume în continuă expansiune sub amenințare constantă. ” Acum, descrierea vitrinei a fost tăiată pentru a citi „Alătură-te Crystal Dynamics și Marvel Games pentru un panel despre Marvel’s The Avengers”. Practic, tot ceea ce se menționează în descrierea acum eliminată este știrea noastră: coopul cu patru jucători și abilitatea de personalizare a personajului dvs., în special, se remarcă prin clarificarea detaliilor.

Există, de asemenea, mențiunea unui gameplay „continuu”, care ar putea fi interpretat ca planuri pentru suportul în curs de desfășurare, în stilul unui serviciu, deși acest lucru este doar o speculație în acest moment.

Marvel's

Anunțat,

printr-o remorcă de teaser din ianuarie 2017 (vizionată mai sus), proiectul The Avengers, Marvel’s Avengers va avea în sfârșit o prezență oficială în cadrul conferinței de presă E3 2019 Square Enix, programată pentru 10 iunie la ora 18:00 PT / 9 PM ET / 2 AM BST. Există foarte puține informații despre jocul disponibil în prezent, deși știm că dezvoltatorul Crystal Dynamics de la Tomb Raider și studioul Eus Montreal de la Deus Ex sunt în spatele acestuia.

Teaserul inițial părea să implice că povestea jocului se va concentra pe Răzbunătorii reasamblați după „timpul eroilor”, care a trecut de mult. În remorca de teaser, vedem scutul vibranian al Căpitanului american, mănușa repulsorului lui Iron Man, ciocanul lui Thor Mjolnir și ochelarii cracked ai lui Bruce Banner – sugerând că jocul ar putea să se concentreze asupra primei echipe de răzbunători (deși nimic nu indică ceilalți doi răzbunători originali, Ant-Man / Giant-Man și Wasp este arătat).

Din cauza deteriorării scutului, a mănușilor, a ciocanului și a ochelarilor în trailer, videoclipul ar putea, de asemenea, să arate că Marvel’s Avengers are loc în urma înfrângerii originale a echipei și a văzut apariția unei noi generații de eroi.

MinuneE3 site-ul ColiseumIanuarie 2017 remorcă teasero dezvăluire oficială