Modern Warfare DLC lansează pe PS4 primul

0
64

Jocul

nou lansat Call of Duty pentru 2019, Modern Warfare, prezintă câteva schimbări majore, dar un aspect important rămâne același.

Ca și în ultimii ani, conținutul post-lansare pentru Modern Warfare va fi lansat primul pe PS4 înainte de a veni la Xbox One și PC. Acest lucru a fost confirmat într-o remorcă pentru jocul postat pe contul YouTube al PlayStation.

Mesajul prevede: „Redați mai întâi conținut nou pe PlayStation 4.”

Imprimarea

fină continuă pentru a clarifica faptul că perioada de exclusivitate este de o săptămână. „Un nou conținut redat, atunci când va fi disponibil, va fi lansat pe PS4 cu șapte zile înainte de lansarea pe alte platforme”. Acest lucru se potrivește cu durata săptămânii în Black Ops 4 de anul trecut, care este mai mică decât fereastra de o lună pe care au avut-o jocurile Call of Duty.

Exclusivitatea nu este o surpriză, dat fiind faptul că Activision a încheiat un parteneriat cu Sony pentru achizițiile de exclusivitate Call of Duty în fiecare an începând cu anul 2015 cu Black Ops III. Inainte de aceasta, Activision a avut o intelegere cu Microsoft pentru lansarea Call of Duty DLC pe platformele Xbox.

Au existat câteva zvonuri recent că perioada de exclusivitate s-ar fi putut încheia, dar în mod clar că nu este cazul.

Modern

Ceea

ce este diferit de Modern Warfare este faptul că toate hărțile ulterioare lansării vor fi libere, în timp ce Activision le-a plătit în trecut.

Editorul a confirmat, ca parte a anunțului jocului, că nu va vinde trecerea sezonului tradițional care blochează noi hărți și conținut numai pentru jucătorii care plătesc pentru aceasta.

Nu există nici un cuvânt despre ce ar putea înlocui acest lucru, deși pașii de luptă au devenit din ce în ce mai populare datorită Fortnite.

De

asemenea, nou pentru Modern Warfare este suportul cross-play dintre PS4, Xbox One și PC. Rămâne de văzut cum ar putea fi afectată jocul încrucișat atunci când jucătorii PS4 au acces la conținut pe care Xbox One și jucătorii PC-ului nu le folosesc.

Am urmat cu Activision în încercarea de a obține mai multe detalii.

Modern Warfare – care este un reboot de fel de popular sub-brand care a început în 2007 – lansează pe 25 octombrie.

Modern

Recent,

a vizitat studioul dezvoltatorului Infinity Ward pentru a afla mai multe despre joc; verificați povestea de mai jos pentru mai multe informații.

Call of Duty 2019 este războiul modern – ceea ce am învățat vizitând secția de infinit

RăzboiDatorieunu