Noul Digimon Survive Video dezvăluie influențele originale ale anime-ului asupra jocului

0
47

Bandai

Namco a lansat un nou jurnal dev pentru Digimon Survive, o strategie RPG de supraviețuire viitoare bazată pe franciza despre monștrii digitali.

Video-ul joacă un rol atât în ​​lansarea jocului, cât și în cea de-a 20-a aniversare a debutului internațional al anime-ului original Digimon Adventure, care povestește istoricul Digimon și modul în care a influențat dezvoltarea lui Digimon Survive.

Acest videoclip este legat mai jos. „În prezent, seria Digimon Story acționează ca proprietate de bază, deoarece credem că este cea mai bună proprietate de a extinde în continuare dimensiunea Digimon, dar avem și o altă serie cunoscută sub numele de Digimon World, care, deși este puternic susținută de fanii noștri de bază, în mecanica jocului, ceea ce îl face oarecum mai greu pentru fanii și clienții mai puțin obișnuiți să intre, ceea ce ne face să ne gândim cum putem schimba acest lucru, cum putem păstra stilul unic de joc și sentimentul unui nou joc, Jocul Digimon este o nouă abordare, și asta ne-a determinat să dezvoltăm Digimon Survive „, a spus producătorul Kazumasa Habu.

„Am

analizat, de asemenea, una dintre trăsăturile cheie ale Anime Digimon Adventure, în care Digimon a devenit mai puternic pentru a reflecta inimile oamenilor și sa întrebat ce s-ar întâmpla dacă am încorporat acest element într-un joc„, a continuat el.

„Am crezut că ar fi distractiv să avem drama între factorii personajelor în modul în care digimonul evoluează în cadrul jocului”. Habu a continuat să descrie modul în care Digimon Adventure a jucat un rol imens în dezvoltarea lui Digimon Survive, citând anime-ul ca inspirație pentru povestirea jocului, stilul de artă și design-ul personajelor. În această privință, echipa Bandai Namco a apelat la sursa originală când a venit să construiască lumea – regizorul Hiroyuki Kakudō al lui Digimon Survive.

„Unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le-am auzit de la Kakudō a fost că Digimon, așa cum se numește, nu s-au născut pentru că oamenii au creat computere, ci au devenit vizibile pentru ființele umane doar pentru că au creat computere și tehnologii digitale”, a spus Habu.

Digimon

„El

mi-a spus că a scris lumea lui Digimon în acest sens, că Digimon a trăit alături de oameni de-a lungul istoriei și că Digimon în trecut s-ar fi putut manifesta prin magie sau vrăjitorie sau în Japonia, prin arta antică a onmyo, subjugând-i ca pe shikigami sau ca yokai sau chiar ca demoni … Unul dintre conceptele pe care le avem pentru acest joc este dacă putem sau nu să le aducem la viață și să ne extindem pe această lume fictivă provocatoare [Kakudō] a conceput-o „. Contribuția lui Bandai Namco la traducerea lui Digimon pare să fie sfârșitul lumii digitale sau cel puțin un fel de implicare a faptului că acesta suferă un ciclu de distrugere și renaștere.

Habu descrie lumea lui Digimon Survive ca fiind un loc de „ruină severă, un fel de loc tragic atât de rupt încât să dispară în orice moment”. Chiar dacă încă nu știm prea multe despre Digimon Survive, este cel mai anticipat joc din 2019.

Jocul este așteptat să apară pe Xbox One, PS4, PC și Nintendo Switch.

Digimon Supraviețuiviitoarea 20 de aniLume