Pokemon Go Adventure Week a anunțat, adaugă noi Pokemon shiny

0
74

Un

nou eveniment de o săptămână este lansat în curând în Pokemon Go.

Niantic deține o altă Săptămână de Aventură începând cu marți, 4 iunie, și va da jucătorilor șansa de a câștiga recompense suplimentare, de a prinde câteva tipuri de Rock rare și de a găsi chiar și câteva noi Pokemon Shiny. În timpul săptămânii Adventure, Geodude, Rhyhorn, Omanyte, Aron, Lileep, Anorith și alte Rock Pokemon vor apărea în sălbăticie mult mai frecvent decât în ​​mod obișnuit.

Veți putea, de asemenea, să aruncați anumite tipuri de Rock – cum ar fi Onix, Larvitar, Lileep, Anorith și Shieldon – de la 2 km de ouă, iar Onix și alte Rock Pokemon vor apărea în bătăliile Raid. În plus, veți avea prima dvs. șansă să prindeți versiuni strălucitoare ale Onix, Lileep și Anorith. În plus față de creșterile sportive Rock Pokemon, veți câștiga de patru ori cantitatea obișnuită de Buddy Candy în timpul Săptămânii de Aventură, precum și o sumă de 10 ori mai mare decât cea obișnuită a XP-ului prima dată când rotiți Photo Disc-ul la un nou PokeStop.

Dacă

ați activat Adventure Sync, veți putea să câștigați 50.000 de bomboane Stardust și 15 bomboane rar când parcurgeți 50 km. În cele din urmă, Niantic distribuie sarcini speciale de cercetare în timpul Săptămânii Adventure.

Ca de obicei, veți putea să colectați aceste sarcini prin rotirea Photo Disc-ului la PokeStops.

Săptămâna Adventure Week este programată să se încheie la ora 1 PM PT / 4 PM ET / 9 PM BST pe 11 iunie.

Pokemon

Puteți

citi mai multe despre eveniment pe site-ul oficial Pokemon Go.

Saptamana Adventure nu este singurul eveniment Pokemon Go la orizont.

Următoarea Zi comunitară a jocului va avea loc sâmbătă, 8 iunie.

Poziționarea

Pokemon în această lună va fi Slakoth; nu numai că va apărea în sălbăticie mai frecvent decât în ​​mod obișnuit, ci va fi capabil să învețe o mutare exclusivă în cazul în care reușești să o transformi în forma sa finală, Slaking, până la o oră după încheierea evenimentului.

Legendarul Pokemon Cresselia sa întors și pentru o perioadă limitată de timp.

Compania Pokemon a organizat o conferință de presă la începutul acestei săptămâni, unde a anunțat o serie de noi jocuri și servicii Pokemon, inclusiv o nouă aplicație numită Pokemon Sleep, care urmărește să „transforme somnul în divertisment”. Pentru a coincide cu anunțul, Sleeping Pokemon Snorlax se înmulțește în sălbăticie în Pokemon Go până pe 3 iunie.

Pokemon
Pokemon Du-teSite-ul Pokemon Gourmătoarea zi comunitarănoua aplicație numită Pokemon Sleep