Războiul modern dezvăluit împreună cu data lansării

0
96

După

multe pierderi și zvonuri, Activision a dezvăluit în cele din urmă Call of Duty 2019.

Titlul din acest an este numit Call of Duty: Modern Warfare, iar data lansării sale este 25 octombrie.

Modern Warfare este un reboot al jocului din 2007 – nu un remake, dar un reimaginator, dezvoltator Infinity Ward spune.

Noul

joc nu este setat în același univers ca și trilogia existentă – Infinity Ward spune că lumea nu a lăsat loc suficient pentru a ridica mizele în continuare – dar are niște fețe familiare.

Căpitanul Price se întoarce, de exemplu, dar cu un nou actor de voce.

După cum a fost confirmat anterior, Call of Duty din acest an va include o campanie pentru un singur jucător.

leaks

Se

pare că povestea se va referi la interacțiunile rusești cu Orientul Mijlociu, în timp ce inamicii vor include un grup ultranaționalist care va ajuta la executarea de atacuri teroriste în orașe mari precum Londra.

Modern Warfare va include, desigur, un mod multiplayer, dar Infinity Ward nu a dezvăluit încă multe detalii despre acea porțiune a jocului.

Cu toate acestea, a spus că avansarea dvs. în campanie se va transfera la multiplayer, ceea ce înseamnă că veți lucra întotdeauna pentru deblocarea noilor killer-uri, percuții și arme. În mod incitant, jocul va include cross-play pe toate platformele. În plus, Activision nu va vinde permisul de sezon standard care blochează noi hărți multiplayer post-lansare.

Jocul

original lansat pentru PS3, Xbox 360 și PC în 2007, a fost unul dintre cele mai influente jocuri ale secolului XXI. Acesta a fost mai târziu remastered în 2016, deși acest lucru este complet separat de acest repornire viitoare.

Call of Duty: Modern Warfare lansează pentru PS4, Xbox One și PC pe data de 25 octombrie.

Pentru mult mai mult despre joc, verificați interviul nostru extensiv cu Infinity Ward sau rundown despre tot ce știm despre reîncărcarea Call of Duty: Modern Warfare .

Call
scurgeri și zvonuriCall of Duty: Războiul modernDatorie