Unde este Xur? Destinul 2 Locație și ghidul de arme exotice (31 mai-4 iunie)

0
77

Un

singur week-end rămâne înainte ca Destiny 2 să primească următoarea scădere a conținutului: Penumbra, adăugarea finală a conținutului, inclusă în trecerea anuală a jocului Anul doi. 4 iunie incepe sezonul de opulenta, ultima adaugare de continut nou inainte ca Bungie sa contina „urmatorul capitol” al Destiny – si din weekend, aceasta face ultima vizita a exporantilor Xur inainte de inceperea noului sezon.

Xur se află în turneu în această săptămână. Se îndreaptă spre hangar și se întoarce spre stânga de pe scări, lângă Dead Orbit, pentru a-l găsi pe Xur pe podiumul de lângă marginea zonei.

Lucrurile sunt un pic de caracter pentru Xur în această săptămână: nu poartă o armă pentru cumpărarea dvs., ci doar trei bucăți de armură. Pentru Warlocks, Xur oferă armura toracică Aripi de Sacred Dawn, pe care o puteți folosi cu Dawnblade Super.

Când

utilizați Exoticul, cu scopul de a vă arma vă va permite să vă mutați în aer și aruncarea armei de aterizare în timp ce sunteți sus acolo va extinde efectul.

Titanii pot distruge mănușile Aeon Safe, care acordă grenadei și puterii de clasă capacității aliaților dvs. și chiar și mai multă energie dacă poartă ei înșiși echipamentul Aeon Cult. În cele din urmă, vânătorii primesc cizmele Frost-EE5, sporind viteza sprintului atunci când eschivați și accelerează regenerarea abilităților în timpul sprintării.

Dacă sunteți încurcat să nu primiți o armă de la Xur în această săptămână, puteți cumpăra, de asemenea, o Engramă plină, dacă vă puteți permite.

Destiny

Dropping

97 Shards Legendary pe element vă va acorda un An One Exotic pe care nu îl aveți deja pentru acel personaj.

Xur oferă, de asemenea, cardul de provocare Five of Swords gratuit, care vă permite să adăugați modificatori de dificultate care cresc scorul dvs. în Nightfall. Și dacă nu ați terminat toate cele nouă invitații ale lui Xur de la Nouă, puteți să le luați și pe unul dintre aceștia.

Bounty-ul a fost nou în Season of the Drifter, oferindu-se recompense puternice pentru unelte, un pic de poveste despre Nine și Drifter și o cădere de lore.

Destinul 2Sezonul opulențeiconţinut