Zelda Spin-Off Cadence Of Hyrule Eliberând în luna iunie

0
75

Nintendo

a redus fereastra de lansare pentru Cadence of Hyrule, viitoarea criptă tematică Zelda a jocului NecroDancer pentru Switch. În timpul recentei sale difuzări Indie World 2019, compania a anunțat că titlul va fi lansat cândva în iunie.

Pe lângă confirmarea ferestrei sale de lansare, Nintendo a prezentat aproximativ un minut de imagini noi ale lui Cadence of Hyrule, pe care le puteți viziona mai jos.

Segmentul începe în jurul valorii de 6:57 și arată link-ul și Zelda – ambele fiind jucabile în jocul următor – navigând o mână de medii inspirate de A Link to the Past și luptând cu dușmanii clasici precum Bokoblins și Darknuts.

Nintendo

a anunțat anterior Cadence of Hyrule va fi lansat cândva în această primăvară, deși compania nu a precizat când.

Au existat speculații că jocul va surprinde lansarea în această săptămână, după ce fanii cu ochi de vultur au descoperit o linie care citește „Data lansării: 30 mai 2019” în codul sursă al site-ului Nintendo.

Cu toate acestea, acest lucru a fost schimbat de atunci pentru a spune 20 iunie, deși dacă aceasta este data de lansare efectivă a jocului sau pur și simplu text placeholder rămâne de văzut.

Cadence

Cadența

lui Hyrule a fost anunțată pentru prima dată în martie, în timpul prezentării de la Nindies Showcase 2019.

Jocul este dezvoltat de Brace Yourself – studioul din spatele originalului Crypt al NecroDancer – și combină combinația bazată pe ritmul Cotton cu muzică, personaje și medii din seria Legend of Zelda.

Nintendo spune că jocul are 25 de melodii remixate de Zelda, precum și o lume întreagă și temnițe generate la întâmplare.

Cadența

lui Hyrule nu este singurul joc Zelda 2D care vine să comutați în acest an.

Nintendo lansează, de asemenea, un remake al serialului „Game Boy”, Link’s Awakening, pentru consola hibrid, cândva în 2019.

Vom asculta probabil mai multe despre jocul în timpul prezentării Nintendo E3 2019 Direct, care are loc marți, 11 iunie, la ora 9 AM PT / 12 PM ET / 5 PM BST.

Crypt
Cadența lui HyruleCripta lui NecroDancerO legătură spre trecutNindies Showcase de primăvară 2019LegăturăE3 2019 Prezentare directă