Aceste concepte de piele haioasă transformă Fishstick în fluxuri precum Ninja și DrLupo

0
50

De

când Fishstick a fost lansat, pielea a fost un favorit printre jucătorii Fortnite Battle Royale.

Este combinația perfectă dintre gooși și unici pe care jucătorii Fortnite îl iubesc.

Acum, producatorul de concept de piele prolific Final Hoss a transformat pielea favorita de fan in diferite fluxuri.

El

a creat versiuni unice pentru Ninja, Timthetatman, DrLupo și Distorsiuni înalte.

Poți să-l polițiști pe … un bătrân? pic.twitter.com/zOm2o28CQr– Hoss Final (@TheFinalHoss) 31 mai 2019 Aceste piele au capturat chiar și atenția fluxurilor pe care le portretează, toate cele patru dintre ele oferind comentarii cu privire la desene sau modele.

De ce sunt aceste concepte de piele uimitoare LOL https://t.co/2haIc5TgZR– Ninja (@Ninja) 31 mai 2019 Final Hoss tocmai a adus pe urma adepții astăzi, ceea ce tinde să se întâmple atunci când conturile cu aproximativ 7 milioane de adepți dintre ei vă strigă toți în conturile lor. În timp ce desenele pielii sunt în mod evident solide, haldele de pește poate chiar mai bine.

Final

TimTheTroutMan,

Finja, High Fishstortion, și Dr.

Bloopo fac o echipă feroce. * Citește mai mult: Urmați împreună cu ultimele evenimente din evenimentul Fortnite reînnoit – Ninja, NICKMERCS și mai multe concurente Este acele mici detalii care imping acest lucru dintr-un design clasic de piele la ceva recunoscut de patru mari fluxuri.

Ea sa extins chiar și la logo-urile fiecărui jucător. logo-ul meu arată ca un pește LOL acest lucru este minunat https://t.co/PEygIxjlyp– DrLupo (@DrLupo) 31 mai 2019 Finalul Hoss a fost prezentat în articolele anterioare, unul dintre desenele sale care a câștigat cea mai mare tracțiune a fost pielea portarului John Wick numită „Reaper Keeper”. Dar acest lot de piei a împușcat Twitter-ul său de la câteva sute de adepți și de peste 1.500 în doar opt ore. * Citește mai mult: AMA Games Epic permite jucătorilor să știe ce schimbări pot și nu se pot aștepta la joc înainte Crezi că Fortnite va adăuga vreodată piei ca asta în joc?

Reaper Keeper.