E3 2019 Square Enix Conferința de presă

0
68

Pentru

un al doilea an, Square Enix găzduiește propria sa conferință de presă E3. În absența Sony – compania a ales să-și retragă conferința de presă tradițională de la E3 2019 – Square Enix va lua slotul final, luni, 10 iunie.

Editorul nu a dezvăluit niciun joc pe care și-l planifică în acest an, că va fi „o altă linie interesantă de titluri”. Cu toate acestea, noi stim de cateva jocuri Square Enix confirmate pentru E3 in acest an, deci este logic ca vor fi prezentate in timpul conferintei de presa a companiei.

Acea listă de jocuri poate fi găsită mai jos.

Square

Enix și-a programat conferința de presă E3 2019 pentru luni, 10 iunie.

Dacă vă aflați în SUA, puteți viziona fluxul live al conferinței la ora 18 PM PT / 9 PM ET. Din păcate, dacă sunteți în Marea Britanie, va trebui să stați destul de târziu pentru a viziona fluxul, deoarece aceasta se traduce la 2 AM BST în ziua următoare, 11 iunie.

Oamenii australieni ajung să privească fluxul în mijlocul zilei , la 11 AM AEST pe 11 iunie.

E3

Prezentarea

E3 a pieței Enix va fi transmisă în direct de pe site-ul companiei, precum și din mai multe canale media sociale.

Vom trage și el.

Mai jos, am prezentat lista locurilor pe care veți putea să le găsiți în prezentarea E3 a Square Enix.

Unde

să vizionați Piața Enix E3 2019 Conferința de presă Piața Enix a confirmat un singur joc pentru conferința de presă E3: Dying Light 2.

Cu toate acestea, câteva jocuri Square Enix au fost deja confirmate să apară la E3, deci este plauzibil să vedem cele mai multe (dacă nu toate) . Dintre jocurile confirmate, Marvel’s Avengers este cel mai probabil hitterul greu. În afară de unele detalii scoase din joc, au existat foarte puține știri despre joc de la lansarea anunțului, lansat în ianuarie 2017.

Square Enix și-a confirmat că jocul de super-erou va fi la E3, iar scurgerile implică faptul că vom vedea atât single- jocul multiplayer în timpul spectacolului.

Dying

Bineînțeles,

Răzbunătorii lui Marvel pot fi ușor susținute de Final Fantasy VII, remake-ul RPG-ului cu același nume din 1997.

Piața Enix nu a confirmat că remakeul mult așteptat va fi la E3, dar cea mai recentă PlayStation State Play a tresărit mai multe știri despre jocul care va veni în iunie 2019.

Presupunem că înseamnă E3, dar, încă o dată, t confirmat.

Lumina moarte 2Minuneunele detalii scurgerianunțul de remorcă1997 RPG cu același nume