La ce oră este și cum să urmăriți

0
70

Este

iunie, ceea ce înseamnă că E3 2019 este doar câteva zile distanță. Electronic Entertainment Expo este una dintre cele mai mari zile din calendarul oricarui jucător, iar fanii Xbox One din acest an arata să fie unul mare.

Conferința de presă E3 Xbox de la Microsoft va prezenta 14 jocuri de primă clasă, iar compania declară că „va fi mare” la show-ul din acest an.

Show-ul Xbox pornește duminică, 9 iunie.

Pentru

cei din Statele Unite, este ora 1 PM PT / 4 PM ET. Pentru jucătorii britanici, este ora 9 PM BST, în timp ce fanii australieni vor trebui să se trezească puțin mai devreme pentru a viziona conferința la ora 6 AM AET pe 10 iunie.

Veți avea o varietate de opțiuni pentru a viziona briefing-ul Microsoft E3 2019.

Difuzarea va fi difuzată online pe canalele companiei Twitch, YouTube și Mixer. va găzdui, de asemenea, un flux al conferinței, astfel încât să puteți să vă conectați chiar aici pentru a vedea toate anunțurile Microsoft sau prin platformele noastre media sociale și streaming de mai jos. În plus, proprietarii Xbox One pot viziona briefing-ul pe consola lor utilizând aplicația Mixer. În ceea ce privește ceea ce va fi arătat, detaliile sunt încă subțiri pe teren.

E3

Probabil

că vom obține o formă de actualizare pe Gears 5 și Halo Infinite, în timp ce Gears Pop și noul joc Battletoads sunt posibilități.

Există, de asemenea, zvonuri că Teoria Ninja va anunța un nou joc sci-fi programat pentru 2020 numit Bleeding Edge, un al patrulea joc Fable va fi anunțat să fie lansat în 2021, Ori și Will of the Wisps vor primi o remorcă finală și lansare data, The Outer Worlds va primi un nou trailer de joc și o fereastră de lansare (care a apărut aparent prin intermediul unui tweet Obsidian), iar Gears Tactics va primi un nou trailer și data de lansare 2019. În plus, se zvonește că Microsoft a dezvăluit noua consoană Xbox, Scarlett.

Pentru mai multe informații despre convenție, consultați programul tuturor conferințelor de presă E3 2019.

merge mareTIC nervosmixerExistă și zvonuriOri și voința vrăjilorun tweet obsidiannoua consolă Xbox, Scarlett