Netflix crește prețurile de abonament în Marea Britanie

0
71

Netflix

intenționează să majoreze prețul abonamentelor sale în Marea Britanie pentru prima dată din 2017, a afirmat compania.

Două dintre cele trei opțiuni de aderare vor crește în preț, restul rămânând la fel.

Cele două opțiuni afectate sunt tariful standard la mijlocul distanței, care va costa în curând 9 GBP pe lună, costând anterior 8 GBP pe lună. Această opțiune populară vă permite să redați HD TV și filme la două dispozitive la un moment dat.

Opțiunea

premium, care în prezent costă 9 £ pe lună și vă permite să plasați în flux conținuturi ultra HD la patru dispozitive, va crește la 11 lire sterline pe lună, în timp ce pachetul de bază SD numai va rămâne la 6 lire pe lună. Noile prețuri vor fi derulate în următoarele săptămâni pentru clienții existenți, dar sunt eficiente imediat pentru noii membri.

Netflix a declarat pentru BBC News că majorarea prețurilor a fost necesară „pentru a reflecta investițiile semnificative pe care le-am făcut în noile emisiuni TV și filme”. Noile prețuri iau tariful standard al Netflix peste tarifele de £ 8 pe lună pe Amazon pentru Prime Video, în timp ce NowTV variază de la £ 8 la £ 34 pe lună, în funcție de tipul de emisiuni pe care doriți să îl urmăriți.

Alte servicii de streaming din Marea Britanie sunt finanțate prin taxe de publicitate sau de licență. Netflix a depășit recent Sky TV ca cel mai popular serviciu TV din Marea Britanie.

BBC

Cu

toate acestea, lucrurile ar putea fi agitate in urmatoarele luni: BBC si ITV planuiesc sa lanseze in curand un serviciu BritB joint in Marea Britanie, in timp ce Amazon Prime va incepe sa arate meciurile din Premier League live din sezonul urmator.

Apple și Disney au, de asemenea, servicii de streaming în fabrică. Placa de prezentări a lui Netflix care va veni în curând include Black Mirror Season 5 și The Witcher, care au terminat recent producția.

stirile BBCBlack Mirror Sezonul 5PrețRegatul Unit