Smash Ultimate adaugă suport VR cu noua actualizare

0
78

Actualizare:

actualizarea Super Smash Bros.

Ultimate 3.1.0 este acum live.

Alături de ajustările anunțate anterior, patch-ul introduce un nou mod VR compatibil cu Goggles Labo VR, precum și câteva noi caracteristici Amiibo.

Puteți

găsi notele complete de patch-uri aici.

Povestea originală urmează. Nintendo lansează un nou patch pentru Super Smash Bros.

Ultimate în această săptămână. Toată compania a declarat că actualizarea va face un sortiment de „ajustări ale luptătorilor”, dar se pare că vor exista și câteva noi caracteristici pe această cale, inclusiv suportul Labo VR. Notificarea în joc pentru actualizarea 3.1.0 a fost descoperită înainte de lansarea patch-urilor (prin Twitter).

Super

Potrivit

celor de mai sus, update-ul va fi lansat la ora 18 PM PT / 9 PM ET astazi, 30 mai (2 AM BST pe 31 mai) si va adauga un mod VR, care va oferi jucatorilor „o noua perspectiva asupra actiunii Smash”. Pentru a reda acest mod, va trebui să aveți ochelarii Toy-Con VR din setul Labo VR. În plus față de modul VR, se pare că actualizarea 3.1.0 adaugă unele noi funcționalități Amiibo.

Conform notificării scoase din joc, jucătorii vor putea să-și trimită luptatorii Amiibo pe „călătorii de tren” și să-i facă să lupte împotriva altor luptători Amiibo. În plus, luptătorii Amiibo vor putea acum să se alăture Bataliei Arenelor.

Dincolo de actualizarea viitoare, a fost anunțat un nou eveniment Spirit Board.

Evenimentul

din această săptămână se numește Surori Super Smash și oferă eroine dintr-un sortiment de jocuri diferite, printre care Spiritele Legendare Pyra, Mythra și Krystal.

Mai mult decât atât, jucătorii vor putea să deblocheze un brand nou Spirit Peachette.

Evenimentul Super Smash Sisters rulează între 31 mai și 5 iunie.

Labo

Super

Smash Bros.

Ultimate a lansat pentru Switch în decembrie 2018 și a devenit rapid unul dintre cele mai bine vândute jocuri ale sistemului. a acordat-o lui 9/10 în revizuirea noastră Super Smash Bros.

Ultimate și a spus: „Conținutul final al lui Ultimate este convingător, mecanica sa puternică este rafinată, iar colecția cuprinzătoare este pur și simplu superbă”. Asigurați-vă că, de asemenea, verificați caracteristica aniversării a 20-a pe jocul original Super Smash Bros.

Super Smash Bros. Ultimatenote complete de patch-uriplasture nouStare de nervozitatenotificare scursă