Unde este Xur? Destinul 2 Locație și exotice Ghid (31 mai-4 iunie)

0
75

Un

singur week-end rămâne înainte ca Destiny 2 să primească următoarea scădere a conținutului: Penumbra, adăugarea finală a conținutului, inclusă în trecerea anuală a jocului Anul doi. 4 iunie incepe sezonul de opulenta, ultima adaugare de continut nou inainte ca Bungie sa contina „urmatorul capitol” al Destiny – si din weekend, aceasta face ultima vizita a exporantilor Xur inainte de inceperea noului sezon.

Un bug a făcut-o înainte, așa că Xur a împachetat armura doar în această săptămână, în loc de o armă, dar, potrivit lui Bungie, aceasta a fost îndreptată. Xur se află în turneu în această săptămână. Se îndreaptă spre hangar și se întoarce spre stânga de pe scări, lângă Dead Orbit, pentru a-l găsi pe Xur pe podiumul de lângă marginea zonei.

Acum că inventarul lui Xur a fost fixat, puteți să ridicați SOROS Regime, o pușcă de asalt care face daune suplimentare cu jumătatea inferioară a revistei sale și are șansa să te vindece atunci când aterizezi o ucidere.

Dacă

sunteți încurcat să nu primiți o armă de la Xur în această săptămână, puteți cumpăra, de asemenea, o Engramă plină, dacă vă puteți permite.

Dropping 97 Shards Legendary pe element vă va acorda un An One Exotic pe care nu îl aveți deja pentru acel personaj.

Xur oferă, de asemenea, cardul de provocare Five of Swords gratuit, care vă permite să adăugați modificatori de dificultate care cresc scorul dvs. în Nightfall. Și dacă nu ați terminat toate cele nouă din invitațiile lui Xur de la Nouă, puteți să le împușcați și pe unul dintre aceștia.

Destiny

Bounty-ul

a fost nou în Season of the Drifter, oferindu-se recompense puternice pentru unelte, un pic de poveste despre Nine și Drifter și o cădere de lore.

Destinul 2Sezonul opulențeiconform lui Bungie