Urmăriți sufletele Shang Tsung Snatch în Primul Mortal Kombat 11 DLC Trailer

0
88

Dupa

mai multe tentative de social media de la creatorul Mortal Kombat Ed Boon, am obtinut in cele din urma imagini de la revenirea adversarului Shang Tsung in Mortal Kombat 11.

Ca primul personaj pentru viitorul Kombat Pack, Shang Tsung va fi disponibil devreme pentru actualii proprietari ai DLC 18 iunie pe PC, PS4 și Xbox One. În plus față de noul personaj, proprietarii Kombat Pack vor beneficia și de accesul rapid la Skins Klassic pentru Scorpion, Noob-Saibot și Sub-Zero.

Ca antagonist inițial pentru seria Mortal Kombat, înainte de a fi brusc deoparte în favoarea trupelor mari Shao Khan și Shinnok, vrăjitorul a trecut prin numeroase schimbări în întreaga serie.

Cu

toate acestea, stilul său de luptă sa concentrat întotdeauna asupra abilităților sale de a fura sufletele bărbaților și de a-și folosi talentele împotriva lor. În plus față de copierea aparițiilor și abilităților adversarului său, warlockul folosește și sufletele ninjelor întoarse Rain, Smoke și Ermac – care sunt destul de interesante găsite moarte în Krypt-ul lui MK11. În timpul bătăliei, el poate să-și apeleze la abilitățile lor în mijlocul combo-ului, permițându-i să folosească teleporturile lui Smoke, telekineza lui Ermac și abilitățile lui Rain … apă. Decesul său, totuși, îi prezintă cea mai ciudată invitație la apel, cu mijlocasul șef al MKII, Kintaro, care a făcut o întoarcere neașteptată și violentă. Pentru cei care au jucat deja Mortal Kombat 11, veți ști că Shang Tsung este prezent în joc ca ghid pentru Krypt MK11. În Krypt, puteți explora fortăreața sa din insulă și descoperiți secretele sale, în timp ce el vă va căuta pentru eventualele decese neprevăzute care apar în timpul călătoriei voastre.

Acum că se joacă, gardianul furtului de suflete arată chiar acasă în bătăliile grozave ale lui Mortal Kombat 11.

Pentru fanii filmului original de acțiune live, veți observa că Shang Tsung este interpretat de Cary-Hiroyuki Tagawa – același actor din film.

Mortal

Noua

remorcă a fost despre Shang Tsung.

Cu toate acestea, a fost de asemenea tachina ceea ce urma să vină. Spre sfarsit, alte trei caractere au fost mentionate pe scurt – care includea personajele returatoare Nightwolf si Sindel, ambele facandu-si primele aparitii in Mortal Kombat 3.

Cu toate acestea, ultimul personaj care a facut un shoutout a fost Image Comics ‘Spawn – care este primul caracter invitat pentru a ajunge la MK11.

Această

știre probabil nu va fi o surpriză pentru cei care au ținut pasul cu anumite scurgeri din ultima lună, ceea ce a sugerat revenirea acestor personaje, împreună cu Sheeva de la MK3 și Ash Williams de la Evil Dead.

Pentru mai multe detalii despre Mortal Kombat 11, împreună cu mai multe detalii despre momentul în care vă puteți aștepta să aflați mai multe despre celelalte personaje, asigurați-vă că ați revenit.

Kombat
Muritor