E3 2019 Devolver Conferința de presă Livestream

0
63

Editorii

mari, cum ar fi Microsoft, Ubisoft și Nintendo, ar putea deține toate conferințele de presă E3 2019, dar există loc și pentru dezvoltatorii indie la E3.

Distribuitorul Devolver Digital, care publica o serie de titluri ciudate și mai mici, organizează o conferință de presă E3 și dacă ultimele sale vitrine sunt ceva de făcut, acest lucru va fi cu siguranță unul dintre cele mai interesante briefing-uri la E3.

Conferința de presă a lui Devolver E3 2019 este programată să înceapă duminică, 9 iunie, la ora 19 PM PT / 10 PM ET. Pentru cei din Marea Britanie, acesta este unul târziu, cu un timp de start de 3 AM BST pe 10 iunie.

Fani

australieni se pot bucura de un prânz frumos Devolver la ora 12 PM AET, de asemenea, pe 10 iunie.

De obicei, editorii își transmit conferințele pe toate dispozitivele și canalele posibile.

Cu toate acestea, se pare că Devolver difuzează briefing-ul E3 numai prin intermediul lui Twitch.

Microsoft

Bineînțeles,

vă va ține la curent cu toate știrile mari, așa că nu vă îngrijorați dacă nu vă puteți viziona live.

Neașteptatul!

Devolver și-a dezvoltat reputația pentru conferințele exacte – pentru a se potrivi cu jocurile lor adesea exagerate.

Gazda

show-ului deseori face jafuri la tendințele industriei jocurilor video și la cultura jocurilor, în general – cu limbă plantată ferm în obraz, desigur.

Ardealul său de jocuri viitoare include prietenul meu Pedro, uneori întotdeauna monștrii, principiul 2 Talos, Serious Sam 4: Planet Badass, Metal Wolf Chaos XD și multe altele, deci este posibil să vedem mai multe dintre acestea.

Pentru mai multe informații despre convenție, consultați programul tuturor conferințelor de presă E3 2019.

Ubisoft
E3 2019 conferințe de presăTIC nervos