FaZe Clan’s Hidden hit-uri la Epic Games peste „idee luminos” în programare

0
80

Dennis

‘Cloak’ Lepore, căpitanul listei profesionale Fortnite a lui FaZe Clan, a fost trimis pe tweeting direct la Epic Games în legătură cu un conflict de programare între Fortnite Pro-Am și ultima săptămână de duo calificări pentru Cupa Mondială. Cloak și Turner „Tfue” Tenney sunt considerați unul dintre cei mai buni duo-i din Fortnite Battle Royale, dar încă nu au calificat pentru Cupa Mondială Fortnite începând cu data de 2 iunie.

Tfue sa calificat pentru porțiunea solo a Cupei Mondiale Fortinet în timp ce Cloak își caută încă locul. * MAI MULTE: Finalul Săptămânii 8 din Cupa Mondială – Cum să urmăriți, plasați și să formatați Pe 1 iunie, Cloak și-a făcut tweeted gândurile privind programul conflictual dintre Fortnite Pro-AM și săptămâna finală a calificărilor pentru Cupa Mondială Fortinet, care ambele au loc în weekendul de 22 iunie.

Doar a aflat că turneul E3 pro-am este în timpul ultimei calificări WC în săptămâna duo?

A

cui idee luminata a fost ca LOL @ EpicGames – Codul creatorului: cloakzy (@cloakzy) 2 iunie 2019 Căpitanul FaZe Fortnite a scris: „Am aflat că turneul E3 pro-am este în timpul ultimei săptămâni duo de calificare WC? A cui idee luminata a fost ca LOL @EpicGames ” Cloak se presupune că se va împerechea cu DJ Dillion Francis în Pro-Am, dar cu conflictul de planificare, Fortnite pro ar putea alege să participe la Online Open. * MAI MULT: Tory Lanez răspunde hilar la acuzațiile pe care nu le-a jucat în vineri Fortnite Unii fani i-au cerut lui Cloak despre ce ar face, dar el nu a răspuns direct. 100 SirDimetrious și Team Liquid’s Vivid s-au implicat de asemenea în distracție, fiind de acord cu Cloak.

Tfue sau Cloak nu au comentat în mod public conflictul de timp Pro-Am și Fortnite Online, dar vom fi siguri că vă vom actualiza odată ce vom auzi ceva!

@EpicGames
Mantie