Unde găsiți Fortbyte # 91 „găsit într-o locație ascunsă în ecranul de încărcare 4”

0
51

Există

un nou Battle Royale Battle Royale Sezonul 9 Battle Pass colecționabil care deblochează în fiecare zi, care vă poate ajuta să jucați decriptarea imaginii puzzle-ului Fortbyte.

Fortbytes sunt Fortnite Season 9 Battle Pass colecționate exclusiv care pot fi găsite numai prin provocări bazate pe locație pe tot parcursul sezonului. 02 iunie a deblocat un alt Fortbyte, numărul 91, care poate fi „găsit într-o locație ascunsă în ecranul de încărcare 4”. * MAI MULTE: Cloakul lui FaZe Clan lovește la Games Epic cu privire la „ideea luminată” în programare Pentru ca jucătorii să acceseze ecranul de încărcare 4, aceștia trebuie să completeze toate provocările din Sezonul 9 Săptămâna 4.

Fiecare octet vine cu un indiciu mic oferit de Epic Games, care va conduce jucătorii la locația colecției.

Fortbyte

# 91 poate fi amplasat în interiorul ATM-ului în afara arcadei King of the Palms Keyboard Kingboard.

Jucătorii vor trebui să se apropie de bancomat în afara cafenelei de jocuri, să o distrugă, iar apoi Fortbyte 91 va pluti în locul în care mașina a stat odată. Dacă jucătorii întâmpină dificultăți în găsirea octetului, consultați acest videoclip de la InTheLittleWood: Următorul octet va debloca luni, 3 iunie, la ora 9:00 EST. * MAI MULTE: Unde găsiți Fortbyte # 26 „accesibil cu buncărul Jonesy lângă un buncăr de zăpadă” Ați deblocat toate Fortbytes disponibile în prezent?

Ce crezi că imaginea criptată încearcă să ne spună? Să ne cunoaștem teoriile și gândurile jos!

InTheLittleWood
Luptă