Batman / Teenage Mutant Ninja Turtles III

0
81

Cine

ar fi putut ghici că Batman și Turtlele Ninja Mutant Teenage vor sfârși să fie două gusturi minunate care au gust minunat împreună? DC Entertainment și IDW își continuă seria de hărțuire a hărțuitoarelor coliziuni de-a lungul întunericului dintre Gotham și culoarea de desene animate a New York-ului Turtles cu Batman / TMNT III – cea de-a treia și miniseria finală din saga crossover.

De data aceasta, co-creatorul TMNT, Kevin Eastman, se ocupă de acțiune împreună cu scriitorul James Tynion IV și artistul Freddie Williams II. Aruncați o privire la această previzualizare exclusivă a lui Batman / TMNT III # 2. În timp ce primele miniserii au adus clanul de picior negativ în Gotham și al doilea a adus veacul Batman, Bane, în NYC, a treia serie devine din ce în ce mai mare ca niciodată, așa cum Krang – deși probabil nu Krang s-ar putea să fiți familiarizat – prezintă o amenințare la adresa multiversei în sine.

Așa este, lumea ciudată și sălbatică a lui Batman / TMNT merge în plină criză cosmică, pe măsură ce Krang este amestecat cu anti-monitor. Și asta este doar începutul reimaginării personajelor clasice de la Batman / TMNT III: toate țigările se împrumută de la absolvenții Robin, cum ar fi Red Hood și Nightwing, în timp ce Joker este acum liderul Shredder-ului al clanului teribil Smile.

Problema

# 2 continuă nebunia multiversală, pe măsură ce Batman și Țestoasele sunt înfruntate împotriva ciupercilor ciudați negri și albi care pot sau nu să fie din altă dimensiune.

Sau, poate, ceva mai insidios este la joc.

Batman
gusturile