Batmanul lui Robert Pattinson este o trilogie

0
78

Robert

Pattinson este noul Batman, iar viitorul film din 2021 va fi primul dintr-o nouă trilogie.

Asta e în conformitate cu termenul limită, care a spus că a auzit din surse că Warner Bros. pregătește trei filme Batman sub numele „The Batman„. Matt Reeves, care a regizat Dawn de pe planeta maimuțelor și războiului pentru planeta maimuțelor, conduce cele trei noi filme Batman.

Batman 1 este programat pentru lansare pe 25 iunie 2021, dar nu au fost stabilite date pentru cele două sequel-uri. În afară de Pattinson, nu au fost anunțați alți actori pentru The Batman, în timp ce detaliile povestilor se află și în prezent.

Nicholas

Hoult a fost considerat celălalt prim-runner pentru a obține rolul lui Batman înainte ca Warner Bros. să decidă asupra lui Pattinson.

Pattinson este cel mai bine cunoscut pentru rolul său principal în seria Twilight ca Edward Cullen. Înainte de asta, Pattinson a interpretat Cedric Diggory în Harry Potter și în Pocalul de Foc.

Ultimul său film a fost filmul de groază alb-negru The Lighthouse.

according

Ben

Affleck a fost inițial stabilit pentru a juca și conduce The Batman.

Affleck, care a jucat Batman în Batman v.

Superman și League Justice, a demisionat ca regizor la începutul anului 2017 și, mai recent, a confirmat că nu mai este implicat deloc, declarând că a „încercat să direcționeze o versiune a acestuia, dar nu Nu o spargi. Într-un interviu recent, Reeves a sugerat ce fanii s-ar putea aștepta de la film.

„Este

foarte mult o poveste de poveste, noir Batman„, a spus el.

„Se spune foarte bine pe umeri și sper că va fi o poveste care va fi palpitantă, dar și emoțională. „Este mai mult Batman în modul său detectiv decât am văzut în filme.”

„Comics-ul are o istorie a acestui lucru, el ar trebui să fie cel mai mare detectiv din lume, și asta nu este neapărat o parte din ceea ce au fost filmele”.

stepped
conform Termenului limitălăsat să se înțeleagă