Data de lansare a jocului în iunie 2019

0
63

O

nouă lună a sosit, ceea ce înseamnă că avem un joc de jocuri noi. În timp ce iunie este adesea asociat cu entuziasmul lui E3, asta nu înseamnă că lansările jocului vor încetini. În această lună se află o serie de jocuri interesante noi, care includ nume mari precum Super Mario Maker 2 de la Nintendo, un remaster al PS1 clasic Crash Team Racing și o hotărâre Yakuza spin-off Judgment.

Puteți vedea toate cele mai mari versiuni de joc care apar în luna iunie în tabelul de mai jos.

Pentru o privire mai largă asupra a ceea ce urmează în acest an, asigurați-vă că verificați lista noastră completă de date despre lansarea jocului în 2019.

Crash

Team Racing Nitro-Fueled este un remaster al clasicului PS1 cu același nume.

Acesta este urmat de cele mai recente remorci Crash Bandicoot și Spyro the Dragon de la Activision, cu imagini noi vibrante și scheme de control revizuite. În timp ce Nitro-Fueled conține toate melodiile originale, va include și conținut remasterizat din jocurile ulterioare din serie, cum ar fi Crash Nitro Kart și Crash Tag Team Racing.

Judecata este cea mai recentă de la dezvoltatorul Yakuza Ryu Ga Gotoku Studio.

game

Este

un spin-off al universului din seria Yakuza, care te pune în controlul detectivului privat Takayuki Yagami, care devine implicat în misterul unui caz de crimă în serie.

Judecata are loc in localizari familiare din seria Yakuza, dar povestea si gameplay-ul ei sunt putin diferite.

Ai bătut bătăușii în mod tipic de tip top, dar, de asemenea, investighezi scene de crimă și aduni conducători în cazul tău, în speranța de a descoperi adevărul.

Super

Mario Maker 2 este o continuare a filmului Super Mario Maker de la Nintendo.

La fel ca originalul, continuarea vă permite să creați și să partajați propriile niveluri Mario personalizate.

După cum se poate aștepta, etapele pot fi făcute în stilul original al Super Mario Bros, Super Mario Bros 3, Super Mario World sau noul Super Mario Bros.

Judgment

U.

De data aceasta, Nintendo a adăugat, de asemenea, Super Mario 3D Activitățile mondiale.

Alte îmbunătățiri majore includ abilitatea de a personaliza modul de derulare a nivelurilor de auto-derulare, seturi obiective mai diverse și un set de instrumente noi.

data lansării jocului în 2019Hotărâre