Data lansării Shenmue 3 este întârziată

0
78

Procesul

Shenmue 3, care a fost parțial copleșitor, necesită mai mult timp în dezvoltare și a fost întârziat.

Jocul a fost programat pentru lansare pe 27 august, dar acum a fost împins înapoi la o lansare de toamnă din 19 noiembrie. Într-o scrisoare de pe pagina Kickstarter a jocului, creatorul Yu Suzuki a explicat întârzierea. „În timp ce aproape gata, jocul are nevoie doar de o mai bună rafinare înainte de a fi cu adevărat finalizat”, afirmă. „Suntem de părere că timpul suplimentar pe care îl avem ne va ajuta să furnizăm adevărații jucători de experiență Shenmue din întreaga lume merită! Vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea dumneavoastră”. Shenmue 3 a debutat la E3 2015, înfruntându-se într-o campanie Kickstarter care a atins un record de 6,3 milioane de dolari de la 70.000 de susținători.

A păstrat agitația crowdfunding-ului cu o campanie de susținere mai ușoară, care a adăugat aproximativ un milion. În 2017, Deep Silver a anunțat că va publica jocul.

La

acel moment era programată pentru a doua jumătate a anului 2018.

Continuarea lui Shenmue a avut loc de mult.

Shenmue 2 a fost lansat în 2001, iar conștientizarea dezvoltării prin intermediul campaniei crowdfunding a făcut ca lungimea dezvoltării acestui sequel să iasă în evidență. Acesta a trecut prin mai multe întârzieri, iar Suzuki a lăsat fanii în proces și a promis schimbări bazate pe feedback.

Shenmue
Pagina inițiatoruluiSlacker backer campaignmodificări bazate pe feedback