Dincolo de Bine

0
80

Dincolo

de Bine „În acest an, pe măsură ce ne concentrăm asupra principalelor etape de dezvoltare, nu vom participa la E3 2019„, se arată într-o linie din postul de blog.

Mai multe înregistrări de joc și alte știri despre joc vor fi anunțate „când timpul este corect”. Pe orizontul cel mai apropiat, următorul eveniment Space Monkey Report livestream pentru joc va avea loc pe 5 iunie la ora 6 PM PT. Puteți viziona pe Twitch, YouTube și Facebook.

„Continuați să ne inspirați prin împărtășirea ideilor și creativității cu echipa și comunitatea Beyond Good and Evil 2 dev și apreciem cu adevărat pasiunea și dedicarea noastră de la Monkeys Space!”

Această

evoluție urmează știrea din aprilie, când CEO-ul Ubisoft, Yves Guillemot, a sugerat că schimbările s-ar putea întâmpla pentru Beyond Good „Am vorbit cu Michel săptămâna trecută despre asta pentru a vedea unde merge, cum ar trebui să ne mișcăm într-o direcție sau alta”, a spus Guillemot într-un videoclip aparent înregistrat în luna martie.

„Vedem că potențialul acestui univers este fantastic, iar Michel este cu adevărat pasionat.

Cred că este fantastic. Într-un interes ciudat de știri, compania de creație a actorului Joseph Gordon Levitt, HitRecord, colaborează cu Ubisoft pentru instrumente, astfel încât oricine poate crea conținut pentru Beyond Good and Evil 2.

Beyond

Dincolo

de Bine În ceea ce privește ceea ce va prezenta Ubisoft la E3 în acest an, compania a confirmat deja că Ghost Recon Breakpoint va fi acolo.

Ubisoft a anunțat, de asemenea, că are încă trei jocuri triple-A lansând până la 31 martie 2020.

Nu a detaliat ceea ce sunt, dar este foarte probabil să fie anunțat la E3, iar unul dintre ele ar putea fi zvonurile câinilor de ceas 3 În plus față de jocuri, Ubisoft ar putea anunța un serviciu de streaming de joc numit Ubisoft Pass.

Conferința

de presă a lui Ubisoft va avea loc luni, 10 iunie, la ora 16:00 PT / 4 PM ET / 9 PM BST (6 AM AET pe 11 iunie), între sandwich-ul Limite Run Games și Square Enix.

Puteți consulta programul complet al conferinței de presă pentru detalii complete.

E3
Dincolo de Bineo linie de la postarea pe blogTIC nervosparteneriat cu Ubisoftarată la E3 în acest analte trei jocuri triple-A