Expoziția Nettflix Witcher arată finisarea producției

0
80

The

Witcher este una dintre cele mai anticipate emisiuni viitoare în următoarele câteva luni.

Spectacolul, adaptat din romanele populare care au devenit seria de jocuri video, va fi afectat de Netflix în ultimele trei luni ale anului 2019, iar acum sa confirmat că producția a terminat pe Sezonul 1.

Vestea vine prin intermediul starului Henry Cavill, care joacă Geralt de Rivia.

A

mers la Instagram pentru a posta despre „călătoria incredibilă” de a face spectacolul.

„Sezonul 1 al The Witcher a ajuns la sfârșit”, a scris el. „Și, deși trag o față aici, a fost o călătorie incredibilă! Distribuția și echipajul au lucrat neobosit, toată lumea a intrat și a adus jocul lor A și nu am putut fi mai mândru de voi toți”. Postul a fost însoțit de o imagine a lui Cavill într-un scaun de machiaj – verificați mai jos: Showrunner-ul Witcher Lauren S. Hissrich a marcat, de asemenea, sfârșitul producției pe Twitter.

„Aceasta este o înfășurare pe primul sezon”, a scris ea.

last

„Am

destul păr gri pentru a juca acum pe Geralt, dar a fost cel mai bun an al vieții mele, atât de recunoscător scriitorilor, distribuitorului și echipajului excepțional care și-a scos măgarii pentru a face ca continentul să vină la viață”. Spectacolul este, de asemenea, setat ca starul Freya Allan (Into the Badlands) ca Ciri și Anya Chalotra (Wanderlust) ca Yennifer, două nume notabile din serie. Încă nu am văzut nici un material, deși puteți verifica primul test de ecran al lui Cavill, care ia arătat că a îmbrăcat coama de argint a lui Geralt.

Witcher va rula pentru opt episoade și se bazează pe seria romantică fantastică scrisă de Andrzej Sapkowski, din care se adaptează și jocurile.

Sapkowski a lucrat la seria dramatică în limba engleză ca consultant creativ. În ceea ce privește seria de jocuri Witcher, cea mai nouă tranșă a fost The Witcher 3: Wild Hunt din 2015.

Nu

au fost anunțate proiecte noi în serie, iar dezvoltatorul CD Projekt Red lucrează acum la Cyberpunk 2077, mult anticipat.

Henry
Stare de nervozitateVrăjitorul 3: Vânătoare sălbatică