Fallout 76 nu a fost niciodată așteptat să obțină recenzii excelente, afirmă Todd Howard

0
48

Descoperirea

slabă a lui Fallout 76 a afectat reputația Bethesda și marca generală Fallout, potrivit lui Todd Howard.

El a spus într-un nou interviu că jocul, lansat în noiembrie 2018 la revizuiri slabe și multe probleme tehnice, a creat „oarecare” prejudicii reputației lui Bethesda și percepția mărcii Fallout.

„Ar fi naiv să spunem că a avut zero”, a spus Howard într-un interviu sincer cu IGN. El a continuat să recunoască faptul că, datorită, în parte, concentrării multiplayer, întotdeauna online, a lui Fallout 76 fiind un nou teren pentru Bethesda, echipa a anticipat o lansare stâncoasă. „Știam că vom avea multe răni, o dezvoltare dificilă, o mulțime de noi sisteme și lucruri de genul acesta.”

Hei,

vom încerca acest nou lucru „. Ori de câte ori vei face ceva nou așa, știi că vei avea nenorocirile tale, știi că o mulțime de oameni ar putea spune: „Nu este jocul pe care îl dorim de la tine”. Dar inca mai dorim sa fim cineva care incearca lucruri noi „, a spus Howard.

„A fost o evoluție foarte dificilă și dificilă pentru jocul ăsta pentru a ajunge acolo unde a fost … o mulțime de dificultăți au ajuns pe ecran. Știam, hei, că nu este tipul de joc cu care oamenii sunt obișnuiți de la noi și vom face niște critici în legătură cu aceasta.

Multe dintre acestea – critici foarte bine meritate. ” Howard a continuat să spună că Bethesda nu a așteptat niciodată Fallout 76 să obțină cele mai mari scoruri de recenzie.

Fallout

„Chiar

de la început [ne-am gândit],” Acesta nu va fi un joc de mare metacritică, asta nu este ceea ce este, având în vedere ceea ce este „, a spus Howard.

Scorul Fallout 76 pe site-ul sora Metacritic a fost de 53 pe PS4, 52 pe PC și 49 pe Xbox One.

Fallout, lansarea anterioară, Fallout 4 din 2015, a avut un scor Metacritic la nivel înalt de 80 de grade pe consolă și PC. În ciuda prezicerii problemelor tehnice și a scorurilor mai mici de revizuire, Howard a spus că echipa de la Bethesda sa simțit puternic în legătură cu realizarea unui joc Fallout online, multiplayer.

El

a mai spus ca se asteapta ca Fallout 76 sa se imbunatateasca de-a lungul timpului, asemanator modului in care MMO-ul Bethesda „The Elder Scrolls Online” a inceput sa fie lansat si a devenit unul dintre cele mai populare MMO-uri de pe pamant, cu peste 8,5 milioane de jucatori.

„Nu este cum lansezi, este ceea ce se întâmplă”, a spus Howard despre Fallout 76, va da la îndoială că Bethesda are „niște lucruri minunate” pe care le-a dezvăluit la E3 în iunie.

Deși Fallout 76 a fost criticat, Howard a subliniat că era încă o eliberare „imensă” pentru Bethesda. Însă nu au fost anunțate numere de vânzări.

candid

Howard

a afirmat că Bethesda a obținut sau a învățat de la Fallout 76 că dezvoltatorul ar fi trebuit să păstreze jocul într-o fază de testare pentru o perioadă mai lungă de timp.

Jocul ar fi putut beneficia de a fi în beta pentru „câteva luni” înainte de lansare, a spus el.

„Dacă există un lucru pe care l-aș fi făcut diferit, [ar fi fost] să găsească o modalitate de a permite oamenilor să joace jocul 24 de ore din 24 înainte de a spune” Toată lumea înăuntru. . ‘“ Howard a precizat, de asemenea, că Fallout 76 nu a fost dezvoltat în principal de către echipa principală de la Bethesda Game Studios din Maryland. În schimb, întreaga echipă de la Bethesda din Austin, Texas a lucrat la Fallout 76, cu sprijinul echipelor din Dallas, Montreal și din casa de bază din Rockville, Maryland, unde au contribuit „mulți” oameni.

8,5 milioane de jucători