Godzilla 2 Tops Box Office, dar începe mai lent decât primul

0
74

Cele

mai recente numere de box-office sunt în, iar Godzilla: Regele Monștrilor a fost numărul 1.

Ea a făcut o estimare de 49 milioane dolari în Statele Unite și Canada, pentru a ieși pe primul loc în weekend-ul său de debut.

Acesta este un număr masiv, dar a fost puțin sub proiecțiile industriei de 50 de milioane de dolari, potrivit Entertainment Weekly, care a furnizat toate numerele de box office. În plus, începutul de 49 de milioane de dolari este cu mult sub filmele pe care le servește ca o continuare a filmului. 2014, Godzilla a câștigat 93,2 milioane de dolari în timpul weekendului său de deschidere, în timp ce în 2016 Kong: Insula Skull – care se află în același MonsterVerse – a debutat cu 61 de milioane de dolari în primul său weekend.

Regele

Monștrilor a făcut 130 de milioane de dolari de la piețele de peste mări pentru un transfer global de weekend de 179 milioane de dolari.

Filmul îl interpretează pe Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown și Ken Watanabe; a fost regizat de Michael Dougherty (Superman Returns, X-Men 2).

Disney’s Aladdin a făcut 42,3 milioane de dolari în cel de-al doilea week-end pentru a termina pe locul doi, în timp ce biograful Elton John Rocketman cu Taron Egerton a fost al treilea cu 25 de milioane de dolari.

Entertainment

Un

alt film nou, filmul de groază de la Octavia Spencer, a făcut 18,3 milioane de dolari pentru a ateriza pe locul 4, în timp ce John Wick 3 a încheiat primele cinci premii de 11,1 milioane de dolari.

Răzbunători: Endgame a câștigat încă 7.8 milioane de dolari pentru a-și împinge biroul intern de boxe pe durata vieții la peste 815.5 milioane de dolari.

La nivel mondial, Endgame a făcut 2,713 miliarde de dolari, ceea ce se află încă în spatele înregistrării record a lui Avatar de 2.788 miliarde de dolari.

Divertisment săptămânal2.713 miliarde de dolariVia Entertainment Weeklymilion