Jocurile PS4 gratuite pentru a revendica această lună

0
77

Sony

ar putea fi sărindă E3 în acest an, dar compania nu ignoră aproape 100 de milioane de proprietari PS4 acolo.

Anunțând oficial vânzarea anuală a Zilei de Play – începând cu data de 7 iunie și terminând pe 17 iunie – singurul lucru care ar putea îndulci plăcinta este jocurile gratuite, iar acum Sony a anunțat titlurile gratuite din iunie 2019 pentru abonați PS Plus.

Iată gama care vine în prima marți a lunii, chiar înainte de E3 După cum este detaliat pe blogul PlayStation, începând cu data de 4 iunie, membrii PS Plus pot descărca ambele Borderlands: Colecția Handsome și Sonic Mania pentru un preț scăzut gratuit.

Ambele

titluri vor fi disponibile pentru a revendica până la 2 iulie.

Ca întotdeauna, revendicarea acestora vă va permite să continuați să le jucați atâta timp cât abonamentul dvs.

Plus este activ.

Sony

Colecția

Handsome Collection cuprinde versiuni imbunatatite atât pentru Borderlands 2, cât și pentru The Pre-Sequel, care au primit recent pachete de texturi îmbunătățite pentru proprietarii PS4 Pro.

Este o modalitate ideală de a recupera seria înainte ca Borderlands 3 să sosească mai târziu în acest an.

Sonic Mania, între timp, este o intrare 2D bine primită în seriile de lungă durată. Jocurile PS Plus gratuite de la May – Suprafacite și Ce rămășițe ale Edith Finch – sunt încă disponibile pentru descărcare până când sosesc jocurile noi. Încă mai aveți timp să le adăugați la întârzierea tot mai mare a dvs. înainte de a fi înlocuite pe 4 iunie. În revista „Frontierele: Recenzia colecției”, am spus: „Chiar dacă luăm în considerare problemele prezentate de Borderlands: Colecția Pre-Sequel, Colecția Frumoasă este încă o mare compilație, permițându-vă să vă mărturisiți nu numai povestea lui Jack, ci să jucați un rol major în modelarea istoria Pandorei în sine, împreună cu luna singuratică „. În revistă Sonic Mania, am spus că „Sonic Mania folosește metodic recursul său sentimental, dar în acest proces vindecă rănile provocate de predecesorii săi cei mai dezamăgitori și depășește cele mai bune serii cu designul său inteligent și interpretabil”.

Sony poate sari peste E3Vânzarea zilei de vânzareArsCe rămâne de Edith Finchrevizuirea Sonic Mania