Ninja și PewDiePie se alătură echipei Friday for Fortnite

0
50

Revenirea

KEEMSTAR de vineri Fortnite săptămâna trecută a fost un succes absolut, cu drama, acțiune și multe râde.

Punctul culminant a trebuit să fie rapitorul Tory Lanez câștigând cumva un joc după meci, chiar împotriva marilor jucători precum Aydan.

Acești jucători au spus că nu a fost cel care a jucat, iar rapperul a lansat un videoclip hilar care a strigat comunitatea Fortnite pentru că nu credea că se joacă la fel de bine ca și el. * Citește mai mult: Ce se întâmplă cu noul articol Storm Flip din Fortnite?

Cu

atât de multă dramă și un spectru de 10 milioane de spectatori unici, potrivit lui Dexerto, săptămâna a doua a turneului Fortnite va avea un bar care va trece.

Săptămâna a doua este oprită pentru un început bun, deoarece KEEMSTAR a scris că Ninja și PewDiePie se vor alătura împreună. Două dintre cele mai mari prezențe de jocuri din lume vor lua împreună, și se pare că dl Beast a mituit KEEMSTAR ca fiind primul lor meci.

KEEMSTAR, în calitate de gazdă a Drama Alert, este cel mai probabil cel mai important expert în lume în privința modului de a amesteca potul.

hilarious

Această

abilitate a fost la îndemână în timpul primului vineri Fortnite, în timp ce el a reunit Ceeday și Noah, doi jucători care s-au luptat cu câteva luni în urmă. Va fi interesant să vedem ce meciuri se compune de data asta pentru a stoca drama și pentru a face un meci interesant. * Citește mai mult: Duo-ul Fortnite, interzis pentru a fi hrănit, se confruntă cu un nou set de acuzații Topping-ul Tory Lanez, care apare pe social media, în timp ce jucătorii îl acuză că va fi înșelat, va fi greu de bătut, dar un duo de Ninja și PewDiePie are un potențial puternic de meme.

Aceasta este a doua săptămână a vineri Fortnite revăzută, care este finanțată de creanțele de 60.000 de dolari ale FaZe Banks, pe care organizația le-a luat de la Tfue, suma de 20.000 de dolari fiind răspândită în trei săptămâni diferite.

hilar video