Noua consolă Xbox One Theme Concept dezvăluită chiar înainte de E3

0
405

În

așteptarea unui alt mare spectacol la E3 din acest an, Microsoft a anunțat încă o intrare pentru linia de console personalizate Xbox One, aceasta fiind tematică după Fortnite: Battle Royale, shooter-ul competitiv al lui Epic, definitoriu de zeitgeist.

Disponibil începând cu data de 7 iunie, Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition Bundle (1TB) va vinde, în mod normal, pentru 300 $ de la Microsoft Store, dar pentru o perioadă limitată de sărbătorire a E3, Microsoft va oferi o reducere de 50 $ din pachet până pe 17 iunie . În plus față de consola însăși, care are un gradient pur elegant roșu (e), pachetul include un controler wireless purpuriu Xbox compatibil, o copie a Fortnite, un set cosmetic Dark Vertex pentru joc (cuprinzând un Legendary Outfit, Epic Glider, și Rare Pickaxe), 2000 de jocuri V-Bucks în joc și o încercare gratuită de o lună pentru Xbox Live Gold și Xbox Game Pass (prima dintre care este obligată să joace Fortnite). În timp ce jocul de bază este gratuit, o mare parte din cultura Fortnite se învârte în jurul unor produse cosmetice pentru jucători interesați, astfel încât acest pachet ar trebui să dea oricărui jucător nou un picior în reală luptă royale: modă. Deși Microsoft a anunțat recent o deplasare față de mediile fizice cu dezvăluirea ediției Xbox One S All-Digital Edition, Fortnite Battle Royale Special Edition pare a fi o reținere din versiunile anterioare cu o unitate de disc.

Grupul Fortnite consola lansează în cadrul unei vânzări uriașe Xbox pe o varietate de jocuri, console și accesorii – consultați toate reducerile care vor fi disponibile între 7 și 17 iunie.

verificați toate reducerile