Răzbunătorii Endgame Directorii fac o magie

0
62

Magic:

Colectarea a fost un joc extrem de popular de mai bine de 25 de ani, dar în timp ce jocurile video, benzi desenate și cărți au fost produse în acel moment, o adaptare a ecranului urmează să se întâmple.

Totuși, este vorba despre schimbare, cu vestea că Avengers: directorul Endgame Joe și Anthony Russo adaptează jocul de cărți de fantezie într-o serie de anime pentru Netflix.

Gigantul streaming a anunțat că Russos va colabora cu Wizards of the Coast, care a lansat pentru prima dată Magic în 1993, și compania mamă Hasbro, pentru a produce spectacolul. Într-o declarație, Russos a spus: „Am fost fani și jucători de la Magic: The Gathering atât timp cât a fost în jur, astfel încât să putem ajuta la aducerea acestor povesti la viață prin animație este un adevărat pasiune pentru noi. ” Netflix afirmă că spectacolul se va „extinde pe poveștile planificatorilor”. Planeswalkerii sunt cele mai puternice ființe pe care le poate juca jucătorul, precum și un tip de card în joc.

Dincolo

de aceasta, nu se cunosc detalii despre complot și nu este încă anunțată data lansării.

Spectacolul va fi scris de Henry Gilroy, care a lucrat la spectacolele Star Wars animate, Războiul clonelor și rebeli, și Jose Molina, ale căror credite includ The Tick și Agent Carter.

Magic: Gathering a fost primul joc de cărți de tranzacționare vreodată, iar în 2015 sa raportat că are peste 20 de milioane de jucători din întreaga lume.

video

Un

film Magic a fost anterior în fabrică, inițial la Universal, și mai recent la Fox.

Nu se știe dacă un film este încă în curs de dezvoltare. În știrile aferente, a fost confirmată săptămâna trecută că producția de The Witcher, adaptarea Netflix a jocului de filme fanteziste de serie a devenit finalizată. Spectacolul este programat să sosească în cursul acestui an.

jocuri videoRăzbunători: EndgameVrajitorul