Suportul pentru controlerul Xbox One / PS4 vine la iPhone, Apple TV

0
82

Apple

a încheiat astăzi Conferința anuală a dezvoltatorilor mondiali (WWDC) cu o serie de anunțuri atât pentru hardware, cât și pentru software.

Lansarea conferinței a fost o surpriză neașteptată: suportul pentru PS4 și controlerul Xbox One se îndreaptă atât către iPhone (prin iOS 13), cât și către Apple TV. Potrivit previziunilor oficiale ale Apple iOS 13, actualizarea software-ului viitoare – lansată în această toamnă – va permite controlerelor PS4 și Xbox One să lucreze pe dispozitive iPhone prin compatibilitate Bluetooth.

Cu update-ul TVOS al Apple – de asemenea lansat în această toamnă – ambii controlori vor lucra și pe Apple TV. După cum afirmă un raport CNET, Apple nu a confirmat dacă toate funcțiile controlerului – cum ar fi vibrațiile de rumble și funcționalitatea căștilor – vor funcționa odată ce ambele produse vor primi actualizările respective.

Vestea

vine nu dupa ce compania din California si-a dezvaluit serviciul de streaming al jocurilor, Apple Arcade.

Serviciul de abonament lunar este așteptat să apară în această toamnă, iar în timp ce prețurile rămân nesigure, Apple a confirmat că mulți dezvoltatori – inclusiv Konami, Sega, Sumo Digital și alții – lucrează la aducerea jocurilor pe platformă. Unele titluri includ Oceanhorn 2: Cavalerii din regiunea pierduta, Team Sonic Racing, Escape Artful, Unde se pierd cartile si multe altele. În alte știri despre WWDC, iOS 13 va introduce funcția de întuneric foarte solicitată pe întreaga platformă. IPad-ul obtine propriul software intitulat iPadOS si va implementa noi functionalitati cum ar fi o vizualizare in coloane pentru o mai buna multitasking.

Un magazin dedicat de aplicații se îndreaptă către Apple Watch, care va face descărcările mult mai ușor și mai raționalizate.

a

Apple

a adus de asemenea Mac Pro cu 28 de nuclee, un sistem de memorie cu șase canale, opt sloturi PCI de extindere și multe altele.

Apple TV a primit o revizuire de 4K în septembrie 2017 și este în prezent disponibilă pentru 179 USD. CNET a numit dispozitivul un răspuns pentru cei care au un televizor 4K HDR și o mulțime de achiziții iTunes.

o mulțime de anunțuriPrevizualizarea funcțiilor iOS 13Echipa Sonic RacingÎn cazul în care cardurile se încadreazăȘtiri WWDCun raspuns