Un alt joc Telltale dispare – și nu poate fi redus încărcat odată ce acesta a dispărut

0
73

În

urma închiderii Jocuri Telltale, un alt joc este programat să fie dezactivat.

Ambele sezoane ale Minecraft: Story Mode vor dispărea de pe toate vitrinele digitale și nu vor mai putea fi descărcate în 25 iunie. „În numele editorului, Minecraft: Story Mode – O serie de jocuri Telltale, sezonul 1 și 2 nu vor mai fi acceptate pe 25 iunie 2019”, a publicat Mojang într-un post de blog.

„Dacă ați achiziționat aceste anotimpuri, vă rugăm să descărcați toate episoadele rămase înainte ca serviciul să fie întrerupt în iunie”. Doar pentru că un joc a fost delfinat nu înseamnă că este pierdut pentru totdeauna, dar va trebui să fii rapid și atent.

Dacă

doriți să continuați să jucați Minecraft: Story Mode după 25 iunie, va trebui să descărcați toate episoadele jocului până atunci.

Pentru a le păstra, nu le puteți șterge niciodată din sistemul dvs.

Chiar dacă mai dețineți episoadele, nu le veți putea redeschide.

Telltale

Dacă

dețineți versiunile fizice ale programului Minecraft: Story Mode, verificați dacă toate episoadele sunt pe disc. În unele cazuri, numai primul episod este stocat pe disc, iar următorii sunt descărcări digitale.

Dacă acest lucru este valabil pentru copia dvs., va trebui să descărcați episoadele care nu apar pe disc înainte de 25 iunie.

Minecraft: Modul Story este doar cel mai recent dintr-o linie lungă de titluri Telltale Games, care au fost recent dezmise în urma închiderii studioului.

Pe

GOG, nu mai poți descărca The Wolf Among Us, Gardienii Marvel al Galaxiei, Hector: Insigna de masacru, Jocul răcoros al Bad Strong pentru oamenii atrăgători, Batman: The Telltale Series și Batman: Enemy Within, și întreaga Sam În prezent, Minecraft: Story Mode este disponibil pe Xbox One, PS4, PC, Nintendo Switch, Wii U, PS Vita, PS3 și dispozitive mobile.

Dar, din nou, vin 25 iunie, asta nu va mai fi cazul.

Minecraft:
Minecraft: modul Storypostare pe blogLupul dintre noiBatman: Seria TelltaleBatman: Inamicul din interiorPovestiri din zonele de frontieră