Ce vrem să vedem și ce știm atât de departe

0
78

Sezonul

se termină în sfârșit.

PSG sunt campioni (din nou), Juventus sunt campioni (din nou), iar fanii Liverpool plâng (din nou, deși pentru un motiv mult mai bun anul acesta). În timp ce așteaptă mai mult în cel mai mare sport din lume în această vară – Cupa Mondială a Femeilor și Liga Națiunilor UEFA sunt pe punctul de a fi de vară – mulți fani ai fotbalului au acum o zi marcată în jurnalul lor: data lansării FIFA 20.

Data de lansare a FIFA 20 nu a fost dezvăluită încă – jocul nu a fost nici măcar anunțat tehnic – dar este un pariu sigur că va urma tradiția seriei și va cădea spre sfârșitul lunii septembrie.

Cu

acel disclaimer pe drum, să aruncăm o privire la tot ceea ce știm despre cel mai mare joc de fotbal din lume, precum și ceea ce vrem să vedem de la FIFA la E3 2019.

Chiar dacă jocul din acest an nu a fost dezvăluit, dezvoltatorul EA a împărtășit deja unele dintre îmbunătățirile de joc ale FIFA 20. În partea de sus a listei este apărarea AI, cu un accent mai mare și stimulent pus pe apărarea manuală, spre deosebire de a lăsa computerul să apere pentru tine.

Una dintre modalitățile pe care EA intenționează să le facă este creșterea probabilității ca o abordare manuală să propulseze mingea unui coechipier.

E3

Apararea

automată va reduce eficacitatea globală și timpii de reacție vor încetini.

Fotografia este, de asemenea, refăcută, atacatorii având o precizie mai mare în timpul scenariilor de fotografiere ușoară, cum ar fi curățirea împotriva portarului.

Timpii de reacție ai victimelor vor fi reduse în aceste situații pentru a rezolva reacțiile uneori „supraomenești” ale jucătorilor care s-au plâns. În plus, fereastra de sincronizare pentru fotografiile cu timp real este redusă la două cadre pentru toate fotografiile, iar acestea vor fi și „puțin mai precise”. EA a asigurat totuși jucătorilor că fotografiile cu ecrane în timp real vor fi „mai precise decât fotografiile neschimbate”. O mulțime de lucruri se petrec în trecerea în scenă și înregistrarea mai realistă, spune EA, mai ales când vine vorba de greve dificile.

Volleys

vor fi mai variabile și mai puțin exacte, de exemplu, în timp ce 180 ° și treceri pentru prima dată vor avea ca rezultat „bile mai lente / mai slabe”. Pentru a compensa, trece ușor situația va fi acum mai exactă. Vor fi introduse și două noi opțiuni de trecere: pasul-și-go-ul condus (care va înlocui combo-ul combo cu comanda manuală curentă) și trecerea dincoda, care va înceta să fie o varianta automată, contextuală și, în schimb, . EA a confirmat că discuția FIFA 20 va fi difuzată pe 8 iunie la ora 11 AM PT / 2 PM ET / 7 PM BST (care este ora 4 AM AET pe 9 iunie).

Pârâul, care face parte din EA Play, va fi găzduit de comentatorul esportului Alex „Goldenboy” Mendez.

EA spune că va demonstra unele dintre îmbunătățirile de joc menționate mai sus „, precum și alte surprize pe care suntem încântați să le vorbim.”

EA

FIFA

19 sa simțit grozav, iar adăugarea Ligii Campionilor licențiată oficial a făcut pentru un produs mai slicker.

Cu toate acestea, modul de carieră a rămas insuficient.

Nu au fost adăugate noi caracteristici noi, cu foarte puține schimbări de la anii anteriori. În acest sens, ne-ar plăcea modul de carieră să vedem o revizuire radicală. Oferiți-ne un sistem propriu de cercetare, evoluții în stadioane, rapoarte de opoziție și o modalitate de a conversa efectiv cu jucătorii din afara negocierilor contractuale.

Vorbind

despre care, opțiunea de a plăti pentru noi jucători în rate este mult așteptată. In alta parte, comunitatea Ultimate Team va gasi mai multe despre ceea ce FIFA 20 va avea in stoc pentru FUT, si din punct de vedere egoist, mi-ar place sa vad Liga Nationala Engleza introdusa.

Licența pentru clasa a cincea a Angliei ar fi cu siguranță relativ ieftină, iar adăugarea acesteia ar adăuga un alt nivel de autenticitate unui ecosistem deja foarte realist.