Cum a creat Twilight Robert Pattinson ca Batman

0
67

În

timp ce surprinzător la început, Robert Pattinson (Twilight, High Life) este intitulat Dark Knight.

Cu știri că Pattinson va conduce o trilogie a filmelor Batman, modul în care a aterizat rolul a fost „mai rapid decât normal”, potrivit unui insider din Warner Bros. Într-un post de reporter de la Hollywood, regizorul Matt Reeves (Cloverfield, Dawn of the Planet of the Apes) a avut câțiva actori în minte atunci când a scris scenariul.

Printre acești actori a fost Pattinson, de 33 de ani, care de atunci a dispărut în filme mai mici după ce a furat inima adolescentă în seria Twilight de la sfârșitul anilor 2000.

Scenariul

lui Batman a făcut apel la Bruce Wayne în anii ’30.

Povestea se va concentra mai mult pe felul în care Wayne devine detectivul de geniu, în loc să-și reanalizeze povestea de origine sau să-și expună anii de mai târziu ca criminal criminal. Și astfel, potrivit unor surse familiare cu Reeves și gândirea lui, regizorul american a fost atras de Pattinson pentru că actorul englez a căutat în mod deliberat roluri mai joase în filme mai puțin cunoscute. În ciuda faptului că a câștigat în cele din urmă rolul de crucișător captiv, Pattinson a avut încă concurență. Reeves a avut de asemenea în vedere Nicholas Hoult de 29 de ani (X-Men: First Class, The Favorite), care este cel mai cunoscut sub numele de Bestia albastră blondă din franciza X-Men.

THR observă că nimic nu interzice actorilor Marvel să apară în imagini DC / Warner Bros. și invers, dar polenizarea încrucișată ar putea provoca confuzii între branding și personaje.

officially

Deși

Hoult nu a fost eliminat din cauza acestei posibile probleme, ceea ce pare să fi asigurat lui Pattinson rolul lui Batman a fost cât de convingător a fost în costum în timpul testelor de ecran.

Atât Hoult, cât și Pattinson au pus un costum Batman anterior, comun în testul Bat – Christian Bale purta costumul Batman Forever al lui Val Kilmer înainte de a ateriza pe Batman Begins – și ceea ce căuta Reeves erau răspunsuri la o serie de întrebări: caracterul?

Cum arată ochii lor și acționează? Există o specialitate pentru ei?

După

cum a spus unul dintre ei, „(Reeves) dorea lucruri foarte specifice, el știa ce căuta el”. Batman este programat să lovească teatre pe 25 iunie 2021.

lead
oficial Cavalerul Întunecat