Minecraft Earth anunță caracteristici exclusiv iOS la Apple WWDC

0
69

Microsoft

a prezentat primul gameplay pentru Minecraft Earth la conferința anuală a Apple a WWDC și în acest proces a anunțat câteva noi caracteristici exclusive ale iOS-ului pentru viitorul joc AR. Caracteristica de ocluzie a oamenilor vă permite să umblați prin sau în jurul propriilor dvs. creații 3D de dimensiuni de viață. De asemenea, puteți utiliza o caracteristică de captare a mișcării pentru a mapa gesturile reale la declanșatoarele animațiilor prestabilite de la personajele din joc.

Un beta închis pentru Minecraft Earth este programat pentru această vară pe iOS și Android.

Jocul complet vă va permite să atingeți culetele, blocurile și mulțimile de comori, să participați la Aventurile cu resurse pentru a colecta și să progresați în cariera cu puncte de experiență. Puteți construi, de asemenea, structuri pe plăcile de construcție și le puteți conecta cu locații fizice, astfel încât alte persoane să vă poată vedea munca.

Conferința

WWDC de la Apple a avut un alt mare dezvaluire a jocului video, anunțând suportul PlayStation 4 și controlerul Xbox One pentru iOS și Apple TV. WWDC a fost doar primul dintre numeroasele evenimente planificate pentru această săptămână, în care diferiți editori și dezvoltatori încep să meargă înainte de E3 2019, cu evenimente proprii dedicate.

Acestea includ un anunț Google Stadia, un Pokemon Nintendo Direct și multe altele.

Minecraft
programată pentru această varămai multe evenimente planificateAnunț Google Stadia