Noi jocuri gratuite pentru PC disponibile pentru primii membri Amazon în iunie

0
72

Cu

E3 2019 la orizont, iunie se pregătește pentru a fi o lună interesantă pentru gameri, dar în mijlocul tuturor buzz-urilor, nu uitați că există noi jocuri gratuite pentru a fi avut în această lună. Amazon oferă în luna iunie un alt lot gratuit de jocuri pentru calculatoare indie, iar pentru a le revendica, trebuie doar să fii membru Twitch Prime, un serviciu inclus în fiecare abonament Amazon Prime.

Primul este Aegis Defenders, un platformer 2D unde jucați ca o echipă de Ruinhunters căutând o armă legendară care să-și poată salva satul.

Modul de joc include strategia de luptă în stilul lui Metroidvania și strategia de apărare a turnului.

Următorul

joc gratuit disponibil este Stikbold, un joc colorat sportiv similar cu cel de la dodgeball care te distruge împotriva prietenilor tăi, prin jocul local co-multiplayer.

Premisa a 10 secunde Ninja X este simplă: Ești un ninja și ai 10 secunde să scoți pe hartă toți roboții naziști.

Platformerul cu parcurgere laterală are peste 100 de nivele, iar membrii Prime îl pot lua gratuit chiar acum. În cele din urmă, există Metronomicon, un joc ritmic în care luptați cu monștrii cu puterea muzicii.

E3

Există

opt eroi diferite de controlat și fiecare are propriile abilități și atacuri unice.

Dacă sunteți deja membru Amazon Prime, nu ratați alte avantaje ale lui Twitch Prime. În plus față de jocurile gratuite, puteți obține în prezent 12 luni gratuite de Nintendo Switch Online, patru luni de pradă gratuită a League of Legends, 30 de zile de Crunchyroll Premium gratuite și multe altele.

Jocurile gratuite de jocuri pentru primii membri ai PC-ului din iunie vor fi disponibile până pe 1 iulie; după aceea, vor fi înlocuite cu un nou lot de titluri.

Odată

ce revendicați jocurile de la Twitch, ei vor fi al tău.

Asigurați-vă că sunteți logat și că contul dvs.

Twitch este conectat la contul dvs.

claim

Amazon

Prime.

Cum să conectați un cont Amazon Prime la Twitch »

revendicați-leApărătorii Aegis