Pokemon Go’s Legendary Eveniment Raid Evenimente se întorc în fiecare săptămână în iunie

0
75

Din

moment ce Pokemon Go și-a ținut prima oră legendară de prânz în luna martie, dezvoltatorul Niantic a experimentat evenimentele de raid pe oră de la ore diferite, la ore diferite ale zilei, iar acum mai sunt pe drum în această lună. Dezvoltatorul a anunțat că deține o Orare Legendară în fiecare săptămână din iunie, oferind jucătorilor mai multe șanse de a participa la bătăliile Raid și de a captura Legendarul Pokemon.

Ora legendară a raidurilor va avea loc în fiecare miercuri în această lună, între orele 16:00 și 21:00. În acest timp, raidurile de cinci stele care conțin actualul Pokemon legendar al jocului vor apărea mai des decât de obicei.

Niantic a anunțat recent că va aduce trei legendari înapoi în următoarele săptămâni și veți avea șanse suplimentare să prindeți două dintre aceste mulțumiri pentru orele legendare ale raidurilor.

Cresselia

de tip psihic este actualul Pokemon Legendar; va fi disponibil până la data de 18 iunie. Începând cu 18-27 iunie, Kyogre de tip Water se va întoarce la Raids, iar între 27 iunie și 10 iulie omologul său Groudon va face un aspect encore.

De data aceasta, jucătorii vor avea, de asemenea, șansa de a întâlni versiuni strălucitoare ale fiecărui Pokemon Legendar atunci când se vor întoarce la raiduri.

Puteți citi mai multe detalii pe site-ul Pokemon Go.

Pokemon

La

scurt timp după prima zi a raidului Legendar, Niantic va ține următoarea Zi comunitară Pokemon Go, sâmbătă, 8 iunie. În această lună, Pokemon va fi Slakoth, lenea adorabilă de la Pokemon Ruby și Sapphire.

Dacă îl puteți transforma în forma sa finală, Slaking, până la o oră după încheierea Zilei Comunității, va învăța o mutare exclusivă a evenimentului.

Mai mult decât atât, ouăle se vor arunca la un sfert din distanța obișnuită în timpul Zilei comunitare din această lună. Evenimentul Pokemon Go Adventure Week se întoarce, de asemenea, în curând. În perioada 4-11 iunie, mai multe Rock Pokemon, cum ar fi Geodude, Rhyhorn, Omanyte și Aron, vor da naștere în sălbăticie, iar Rock-like Onix vor apărea ca șefi Raid.

Jucătorii

vor avea, de asemenea, șansa de a găsi versiuni strălucitoare ale Onix, Lileep și Anorith, precum și câștigarea în plus a Candy și XP în timpul evenimentului.

Legendary
Pokemon Du-teLegendarul oră de prânzaduceți trei legendari înapoiSite-ul Pokemon Gourmătoarea zi comunitară