Thor Star dezvăluie de ce a renunțat la Star Trek 4

0
53

Star

Trek continuă să prospere la televizor, dar viitorul seriei sci-fi de pe ecranul mare este mai puțin clar.

Deși Star Trek Beyond din 2015 nu a fost la fel de reușit ca și filmele anterioare, Paramount continua să meargă înainte cu un al patrulea film din seria reboot actuală. Totuși, a fost anulat la începutul acestui an, iar Chris Hemsworth, care a fost inițial distribuit în film, a vorbit despre decizia sa de a nu-l apărea.

Hemsworth a făcut o mică apariție în primul film al lui JJ Abram, primul film Star Trek, ca George Kirk, și a fost pus să reprime acest rol.

Implicarea

lui a fost anunțată pentru prima oară în 2016, dar steaua Thor ia spus acum lui Variety că în cele din urmă și-a schimbat rolul pentru că a simțit că scenariul nu era suficient de bun.

„Nu m-am simtit ca am ajuns pe un motiv pentru a revedea asta inca”, a spus el.

„Nu am vrut să fiu copleșit de ceea ce aveam de gând să aduc la masă”. Interesant, a fost raportat anterior că Hemsworth a coborât din Star Trek 4 din cauza problemelor contractuale.

cancelled

Potrivit

unei povestiri din Reporterul Hollywood, atât Hemsworth, cât și Chris Pine, care joacă James Kirk, credeau că Paramount ia forțat să ia reduceri salariale pentru cel de-al patrulea film.

Oricum, în ianuarie a fost raportat că regizorul SJ Clarkson a demisionat și filmul a fost „răsturnat”. În știri similare, zvonurile că Quentin Tarantino ar putea face un film Star Trek persistă. În ianuarie 2018 a fost raportat că Tarantino a vorbit cu Abrams despre o poveste nouă despre un film Trek, iar luna trecută regizorul a declarat că era încă o „posibilitate foarte mare” ca filmul să se întâmple. În ceea ce privește Star Trek pe ecranul mic, prima teaser pentru următorul show Picard a fost lansat săptămâna trecută. După cum sugerează titlul, seria se va concentra pe fostul capitan Jean-Luc Picard, cu Patrick Stewart, care reluă rolul său de la Star Trek: The Next Generation.

Va avea premiera în cursul acestui an.

Dezvăluire:

CBS Interactive este compania mamă a.

first
primul anunțatvarietateprobleme de contractReporterul de la Hollywoodo posibilitate foarte mare