Ubisoft Giving Away Joc gratuit în timpul E3 într-un mod neobișnuit

0
68

Ubisoft

oferă un alt joc gratuit, dar de data aceasta nu va fi la fel de ușor ca doar să-l adăugați în contul Uplay.

Jocul în cauză este Rayman Origins, un excelent platformer 2D lansat în 2011, și pentru a-l revendica gratuit, va trebui să vă acordați o plimbare rapidă de 30 de minute, în direct, a lui Rayman 2, care sărbătorește cea de-a 20-a aniversare anul acesta.

Pârâul Twitch începe la 10 iunie la ora 10:30 PT / 1:30 PM ET, cu doar câteva ore înainte de conferința de presă Ebisoft E3 2019.

Ultimul

recorder de viteză pentru Rayman 2, Glackum, a fost bătut de un alt speedrunner, așa că va încerca să stabilească un nou record record și să își revendice titlul în direct luni.

Dacă urmăriți cel puțin 30 de minute de la Rayman 2 speedrun, veți primi o copie gratuită de Rayman Origins pe Uplay prin Twitch Drops.

Doar asigurați-vă că vă conectați contul dvs.

Rayman

Twitch

la Uplay, care vă permite să câștigați diferite picături de pradă de la Ubisoft pe Twitch.

Nou pentru Rayman Origins?

Jocul a primit o revizuire Rayman Origins de 8.5 in pentru fermecătoarele sale medii 2D și un design cu niveluri dificile.

„Indiferent

dacă alegeți să vă apropiați de această aventură de dvs. singuri sau cu trei prieteni, rămâne faptul că aceasta este o experiență plăcută, minunată și amuzantă de 2D platforming”, a scris criticul Shaun McInnis.

Rayman Origins atrage multe din trecut, dar face acest lucru in timp ce se simte proaspat si plin de viata.

Aceasta este o calatorie valoroasa indiferent de ce era de la”. Conferința de presă a lui Ubisoft va fi livrată după evenimentul speedrun, începând oficial la ora 1 PM PT / 4 PM ET. Puteți să îl urmăriți pe Twitch sau pe YouTube și vom difuza și pe diferite canale media sociale.

Rayman
Rayman Origins ReviewTIC nervos