Ubisoft planifică Rainbow Six Siege pentru PS5 și noul Xbox, dar încă împotriva urmăririi

0
59

Dezvoltatorul

Rainbow Six Siege, Ubisoft, și-a menținut mult dorința de a obține shooter-ul Tom Clancy la marca 100 Operator înainte de a face o continuare.

Compania a repetat din nou această dorință, spunând că încă nu intenționează să facă Siege 2, chiar și atunci când vor începe lansarea următoarelor console PlayStation și Xbox.

„Nu vrem o continuare”, a declarat directorul de brand al lui Siege, Alexandre Remy, pentru Daily Star.

„Motivul

din spatele acestui lucru este ca nu dorim sa ne separam comunitatea intre diferitele platforme.

Intr-o lume ideala, ne-ar placea ca jucatorii de la fiecare platforma sa poata sa joace impreuna, ne apropiem de urmatorul gen cu acelasi spirit .“ Comentariile lui Remy indică opoziția lui Ubisoft față de a face o continuare și, de asemenea, visul său de a face realitatea cross-play – atât între generații, cât și în interiorul lor, cu jucători PS4 și jucători Xbox One capabili să joace împreună cu utilizatorii de PC-uri.

El a elaborat: „Ne-am întrebat cum putem face ca baza de jucători a Siege să poată migra astăzi – dacă doresc să migreze, adică – dar și să facă acest lucru mai ieftin [decât să cumpere o copie nouă, de genul următor a jocului] cât mai mult posibil sau prin compatibilitate înapoi.

Rainbow

„Puterea

oricarui joc multiplayer este dimensiunea comunitatii sale, asa ca cred ca trebuie sa depunem toate eforturile posibile ca atunci cand genul urmator vine, acestea sunt tratate ca un PC high-end fata de un alt PC”. Remy avertizează totuși că aceasta este doar o țintă pe care Ubisoft o dorește și că există o cale lungă de parcurs înainte ca cross-play să devină o realitate pentru Siege.

Jocul pe platformă a devenit mai obișnuit în ultimii ani, cu Rocket League, Fortnite și cu noul Call of Duty: Modern Warfare, care permite jucătorilor de pe diferite platforme să joace împreună. Rainbow Six Six Siege este noul sezon, Operația Phantom Sight, este pe cale să lanseze pentru PS4, Xbox One și PC. Aceasta aduce o reproiectare a lui Kafe Dostoievski, precum și a doi operatori noi, Nokk și Warden.

O dată de lansare pentru Anul 4, Sezonul 2 este de așteptat în săptămâna următoare sau două.

Steaua zilnicăDirector