Vânzările PS4 Days of Play vor oferi oferte pe console, jocuri și multe altele (SUA, Europa)

0
68

Cu

E3 2019 aproape de noi, este oarecum un timp ciudat pentru fanii PlayStation, așa cum a făcut Sony clar că nu va participa.

Vom vedea în continuare jocurile PS4 și am primit recent o privire nouă la Death Stranding, dar lucrurile de la prima petrecere ale Sony nu vor ieși în plină forță. Din fericire, Sony are încă ceva pentru proprietarii PlayStation 4 – și potențialii proprietari – pentru a fi încântați de ele în iunie: vânzările sale anuale Days of Play.

Dacă ați dorit să faceți upgrade la un PS4 Pro sau să ridicați un pachet PSVR, vânzarea Days of Play va fi o oportunitate excelentă de a înșface hardware-ul de care aveți nevoie. În plus, unele dintre cele mai bune jocuri recente ale PS4 vor fi marcate în mod semnificativ și veți putea salva pe mărfuri oficiale de pe PlayStation Gear Store.

Iată

rezumatul pe care să ne așteptăm.

Zilele jocului incepe pe 7 iunie si se vor desfasura pana pe 17 iunie, care se suprapune cu E3. În acel moment, veți avea posibilitatea să înșfaceți un PS4 Pro pentru $ 350 USD (detalii vor apărea în curând pentru Europa), iar toți controlorii wireless DualShock 4 vor începe de la $ 40 / € 35 / € 40.

Un PS4 ediție limitată va intra și în vânzare, dar, din păcate, nu este un PS4 Pro.

E3

Consola

neagră din oțel oferă cele patru forme PlayStation în relief din argint în partea de sus și vine cu un controler DualShock 4 corespunzător.

Veți putea să-l cumpărați pentru $ 300 / € 280 / € 300.

Dacă intenționați să faceți plonjour și să obțineți PlayStation VR, unele pachete vor fi considerabil mai ieftine în timpul vânzării de 11 zile.

Vasele

PSVR vor începe la 250 USD, cu un preț de 100 $ mai mic decât prețul obișnuit.

Legăturile vin fiecare cu o pereche de jocuri, cum ar fi Trover Salvează Universul și Cinci Nopți la Freddy’s; Borderlands 2 și Beat Sabre; sau Golful și sângele tuturor Pe partea de joc, știm că vânzarea va include hit-uri PS4 precum God of War și Spider-Man lui Marvel.

Ultimele versiuni ale jocului Days Gone vor fi, de asemenea, în vânzare, alături de MLB The Show 19.

it

Aceste

jocuri și altele vor fi disponibile începând de la 20 $. (În Europa, unele prețuri sunt deja anunțate: Zilele au scăzut cu £ 40 / € 50, God of War pentru £ 25 / € 30 și Marvel’s Spider-Man pentru £ 25 / € 30.) Hits mai vechi, cum ar fi The Last of Noi Remastered, Uncharted 4 și Bloodborne vor fi în vânzare începând cu $ 10 / £ 12 / € 15. În timp ce PS4 se apropie de sfârșitul duratei sale de viață, mai sunt încă câteva jocuri extrem de anticipate programate să se lanseze pe consola, de la Death Stranding (acum cunoscută pentru a fi lansat mai târziu în acest an, cu cea mai recentă închidere a remorcii într-o dată de lansare a 8 noiembrie) și Ultimul dintre noi partea a II-a la Borderlands 3, Cyberpunk 2077 și Star Wars Jedi: Ordinul Fallen. Între timp, verificați toate jocurile PS4 pe care le vom vedea la E3 2019 (11-13 iunie). În plus, acum cunoaștem lista de jocuri gratuite pe care membrii PS Plus le vor primi în iunie, și este o linie foarte bună. Obțineți ultimele detalii despre Zilele jocului 2019:

a castigatVânzarea zilei de vânzareTrover salvează UniversulCinci nopți la FreddyFrontierele 2Beat SaberToata lumeaSângezeul razboiuluiMinuneZilele au dispărutMLB Show 19Ultimul dintre noi RemasteredNecunoscut 4înnăscuțiMoartea eșuatăFrontierele 3Star Wars Jedi: Ordinul căzutjocuri gratuite PS Plus