De ce Halo Infinit durează atât de mult să iasă

0
44

Până

acum, seria Halo fusese într-un program semi-regulat de lansare, fiecare titlu din seria principală lansându-se în interval de trei ani unul de celălalt și uneori mai rapid.

Dar a trecut aproape patru ani de la eliberarea lui Halo 5: Guardians în 2015, ceea ce înseamnă că fanii au trebuit să aștepte mai mult ca niciodată pentru Halo Infinite.

De ce durează atât de mult pentru ca jocul să iasă? Șeful Halo transmedia, Kiki Wolfkill, a explicat GI.biz că unul dintre motive este că echipa de la 343 Industries a petrecut mult timp lucrand la „retehnologizarea” infrastructurii francizei.

Aceasta

este probabil o referire la noul motor Slipspace nou prezentat de Microsoft la E3 2018.

„O parte a motivului pentru care a existat acea perioadă de timp între Halo 5 și Infinite este retehnologizarea infrastructurii pentru a ne oferi flexibilitatea de a face ceea ce ne-am dorit cu acest joc”, a spus ea. În plus, Halo Infinite marchează „următoarea generație de Halo”, a spus Wolfkill.

Ca atare, și pentru că jocul este un „reboot spiritual”, Wolfkill a spus că echipa ia mai mult timp pentru a se asigura că Infinite este un joc pe care noii veniți îl pot juca și se bucură. „Dar este vorba de lansarea următoarei generații de Halo”, a spus ea.

Halo

„Vrem

ca oamenii să poată intra în Halo Infinite, care nu au mai jucat vreun alt joc Halo înainte.”

O parte a activității lui Wolfkill în calitate de lider al echipei Halo transmedia este de a găsi modalități de a extinde profilul lui Halo și de a ajunge la el.

Există un nou spectacol de televiziune Halo și acest lucru, precum și alte eforturi Halo transmedia, ar putea ajuta la atragerea de noi jucători pentru Infinit.

„O

parte din ceea ce rolul meu este și obiectivul meu cu piesele transmedia este cum să începem să angajăm noi audiente și să aducem oameni în univers astfel încât atunci când Infinite iese, poate că oamenii care nu au mai jucat până acum sunt interesați să joace, ” ea a spus.

Spectacolul TV Halo, produs de compania sora Showtime, este comparat cu Game of Thrones în ceea ce privește amploarea și amploarea sa.

Halo Infinite va fi probabil prezentat în timpul briefing-ului Xbox E3 2019 care va fi lansat în curând.

Halo

Microsoft

este, de asemenea, de așteptat să anunțe o consola de generație următoare (sau două) în timpul spectacolului.

Halo 5: Gardieniiexplicat la GI.bizAura